Zou het? Zou het? Zou het? Heel Groot-Brittanië is in rep en roer, want volgens de laatste geruchten maken Prins Harry en Meghan Markle dit weekend hun verloving bekend.

Al dagen, weken, maanden houdt de verloving van het picture perfect koppel ons bezig en nu lijkt een aankondiging dichterbij dan ooit: de werknemers van Buckingham Palace zijn namelijk met spoed bij elkaar geroepen. De laatste keer dat dit gebeurde was toen prins Philip zijn pensioen aankondigde, dus dit wordt alleen gedaan als er écht groot nieuws is.

Eerder deze week werd Meghan al in Londen gespot - ze zou zijn ingetrokken bij Harry - en ook werd officieel bekend dat ze haar rol in Suits vaarwel zegt. Volgens royalty watchers in Engeland zijn dit alle ingrediënten die nodig zijn voor een verloving. Ook bronnen van de BBC kondigen groots royalty nieuws aan.

De 33-jarige prins Harry en de 26-jarige Meghan Markle zijn nu iets langer dan een jaar samen. Tijdens de Invictus Games afgelopen september maakten de koninklijke tortelduifjes hun eerste gezamenlijke verschijning.