Toen Friends in 2004 (dertien jaar geleden alweer, oh my) stopte, betekende dat ook het einde van de wekelijkse kijkbuis-verschijning van Jennifer Aniston. Zonde, want Jennifer als Rachel was altijd leuk, mooi, grappig en hysterisch om naar te kijken. Nu is er, mede dankzij Reese Witherspoon, weer licht aan het eind van de tunnel: Jennifer Aniston keert terug op televisie.

Wel konden we Jennifer af en toe bewonderen op het grote doek. Ze speelde een gemene feeks in Horrible Bosses, immer grappig in Just Go With It en een beetje dramatisch in The Break Up. Maar dat was op het witte doek, niet gezellig thuis op de bank. Daarom zijn wij verheugd met Jennifer's terugkeer naar televisie.

Samen met Reese Witherspoon zal Jennifer Aniston schitteren in een nieuwe televisieserie, die ze ook samen zullen produceren. Het nieuwe project heeft nog geen naam, zelfs nog geen volledig script, maar toch heeft Apple al twee seizoenen ingekocht.

Hair, Blond, Beauty, Hairstyle, Long hair, Brown hair, Adaptation, Photography, Scene, Performance, pinterest
Getty Images

Jay Carson - tevens scriptschrijver van House of Cards - buigt zich momenteel over het script en naar het schijnt zal de serie gaan over een beroemde ochtendshow in Amerika, zo meldt The Hollywood Reporter. Today en Good Morning America dienen als inspiratie. Reese en Jenni als nieuwslezeressen? Dat zien wij wel zitten.

Overigens is het niet de eerste keer dat Reese en Jennifer naast elkaar op de kijkbuis verschijnen. In 2000 speelde Witherspoon het jongere zusje van Rachel Green.