1. Ik ga deze maand echt géén geld uitgeven aan kleding

Even een maand niet shoppen om geld te sparen leek zo'n goed idee, totdat je erachter kwam dat de &Other Stories weer een uitverkoop heeft. Volgende maand gaat het wel lukken, echt.

2. Ik volg geen trends

*Googelt 'Hoe combineer je kniehoge laarzen' en 'Hoe krijg je Blake Lively-haar.'

3. Ik ga dit seizoen zo veel kleur dragen

Je doet jezelf de belofte om felle kleuren en pasteltinten tijdens de lente te proberen, maar je draagt uiteindelijk op de een of andere manier alleen maar weer zwarte kleren (met rode lippenstift als accent – dat telt ook als kleur, toch?)

4. Ik ben onderweg

Je moet je outfit nog uitkiezen en dus is er geen mogelijkheid dat je op tijd bent. Maar ach, je bent toch meer van het fashionably te laat komen.

5. Een tas van €5000 is een investering

Volgens de wiskundige formule van de mode ben ik maar €4,56 kwijt per dag als ik hem voor de komende drie jaar elke dag zou dragen. En dát is natuurlijk een koopje…

6. Natúúrlijk is het een maatje 36!

Niemand mag weten dat je je pilates sessies al drie keer hebt overgeslagen.

7. Deze schoenen zitten zó lekker

Je voeten zitten onder de blaren en het doet eigenlijk te pijn om te lopen, maar je gaat liever door tot het bittere eind dan dat je toegeeft dat je prachtige nieuwe schoenen je langzaam aan het vermoorden zijn. Is er ergens een plek om te zitten…?

8. Het is Erdem!

Oké, oké, het is Erdem voor H&M *buigt hoofd in schaamte*

9. Ik heb niet veel nodig in het leven

Ik heb alleen de basisbehoeftes nodig zoals eten, drinken en een handtas van Mulberry. Oh, en die laarsjes van Balenciaga.

10. Ik heb niets om aan te trekken!

De klassieke leugen die elke vrouw zegt terwijl ze voor een volle kledingkast staat.