Even kiek'n: het huis van Carice van Houten staat te koop.

Die woonkamer! Dat dakterras!

Meest gelezen

Hoge plafonds, strakke muren, veel lichtinval, zoete kleuren, design en ruimte. Vooral heel veel ruimte. Dat somt een beetje de Amsterdamse stulp van Carice van Houten op, die sinds gister te koop staat op Funda.

Advertisement - Continue Reading Below
Gerelateerd

Voor maar liefst 1,5 miljoen euro kun je la maison de Carice overnemen. En als we de foto's mogen geloven, wil je er zoveel euro's best voor neerleggen. Het dubbele benedenhuis bevindt zich in de ó zo populaire De Pijp en is van alle gemakken voorzien. Het huis telt 3 slaapkamers, 2 badkamers en een heel fijn, heel groot, heel mooi dakterras. Bij het zien van de woonkamer zijn wij al verliefd, zucht....

Meest gelezen

Waarom Carice haar huis te koop heeft gezet, is onbekend. In de nieuwste Bazaar van deze maand liet Carice nog weten dat zij en Guy een langeafstandsrelatie hebben: "Iedereen die mij hier ziet, denkt dat ik maar heel even in Nederland ben, maar ik heb hier gewoon mijn huis in Amsterdam en Guy woont in Australië. We zien elkaar zo veel mogelijk, maar we hebben een heel ingewikkeld patroon van leven; we werken los van elkaar, onregelmatig, in verschillende landen."

Volgens bronnen heeft Carice haar oog op een ander huis laten vallen... Of vertrekt ze samen met Monte naar Down Under?

Bekijk de overige foto's van Carice op Funda.

Gerelateerd

Meer van dit in je timeline? Like Harper's Bazaar op Facebook