Harvey Weinstein zou er nu al met de pet naar gooien tijdens de therapie die hij volgt voor het afkicken van zijn seksverslaving. Hij zou in zijn mobiele telefoon aan het blaffen zijn terwijl telefoons verboden is in de kliniek, zou in slaap vallen tijdens therapie en zou de seksuele aanvallen waarvan hij wordt beschuldigd blijven ontkennen, zo meldt Page Six.

Afkickprogramma

De filmgigant, die vrijwillig heeft aangeboden om een afkickprogramma te volgen nadat hij uit ontelbare Hollywood-hoeken werd beschuldigd van seksuele intimidatie en verkrachting, voelt zich kennelijk niet echt op zijn gemak in therapie.

Weinstein zou behandeld worden in dagopvang, zodat hij 's nachts naar zijn hotel kan. De kliniek biedt zowel een-op-een-sessies en groepstherapie. De bron vertelt aan Page Six: 'In een van de groepssessies kwam Harvey 15 minuten te laat binnen. Toen het vervolgens zijn beurt was om te praten stak hij een speech af over hoe het allemaal een grote samenzweringstheorie tegen hem was.'

Mobiele telefoon

Weinstein zou ook in slaap zijn gevallen in zijn stoel. Hij zou zijn gewekt door de toon van zijn eigen mobiele telefoon, die verboden is in de faciliteit. Weinstein schrok wakker, nam op en liep de kamer uit, volgens de bron.

Een andere bron meldt dat Weinstein de groepstherapiesessies inmiddels heeft opgegeven en enkel nog een-op-een-therapie volgt. Hij zou inmiddels wel hebben toegegeven dat hij zich heeft gedragen als een asshole. Van verkrachting is volgens hem echter geen sprake geweest.