Geen beter moment om Bazaar november te lanceren dan nu. Buiten valt er immer niks te beleven behalve regen en stormstoten, een ideaal moment om gestrekt op bank of bed te gaan liggen met de nieuwe Bazaar. Dit zijn de hoogtepunten:

Ziedaar: Bazaar's heerlijke novembernummer, dit keer met Neêrlands trots Carice van Houten op de cover. Het grote Carice van Houten-interview, door Wilfried de Jong, incluis. Na een lange radiostilte wilde Carice graag praten met Bazaar, over het moederschap en haar veranderde lichaam, over haar zoontje Monte, haar relatie met Guy Pearce en het pijnlijke afscheid van haar geliefde vader. Léés dat interview, en geniet van de foto's van Carice in zachte, warme (voornamelijk) Nederlandse mode.

Nog meer zachte, warme mode zie je in de grote modeseries met kleren waar je nu echt zin in hebt: veel wol, prachtige pakken en oogstrelende kleurcombinaties. Maar laat ook zeker de ogen vallen op de shoppings bomvol eyecatchers, horloges, basics en juwelen. En de beautyshoot met focus op de lippen.

En omdat echte schoonheid van binnen zit, is er de binnenkijker bij het smaakvolle designduo Stefan Scholten en Carole Baijings. Plus de interviews met actrices/producers Reese Witherspoon en Loes Luca. Tel daar de columns van Evelien van Veen, Esmée Langereis, Stefanie Bottelier en Merel Bem bij op en je wilt écht niet meer die bank afkomen.

Het nieuwe nummer ligt vanaf vandaag in de winkels, maar je kunt het ook bestellen via mymagazines.nl/magazines/harpers_bazaar.