Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.


Melania Trump droeg killer heels aan de start van haar bezoek met Donald Trump aan het door orkaan Harvey zwaar getroffen Texas gisteren. Bij vertrek van het Witte Huis had ze een stel slangenleren pumps aan haar voeten en de reacties op social media waren niet voor de poes.

Afgezien van het feit dat het totaal onpraktisch is - understatement - om op dit schoeisel een gebied dat compleet onder water staat te bezoeken, werd ook beweerd dat het respectloos is om op deze manier mensen te ontmoeten die zojuist huis en haard zijn kwijtgeraakt.

xView full post on X

FLOTUS leek echter snel op de ontstane kritiek te reageren, en bleek bij aankomst in Texas de pumps te hebben verruild voor witte Adidas-sneakers.

Maar de ene kledingkwestie is nog niet afgedaan als de volgende zich al aandient: een FLOTUS-pet, Melania? Really?

Eyewear, Vision care, Cap, Sleeve, Collar, Dress shirt, Sunglasses, Baseball cap, Gesture, Street fashion, pinterest
Getty Images

Ondertussen hebben al veel grote sterren laten weten ruim te doneren aan organisaties die de slachtoffers van orkaan Harvey bijstaan. Onder wie Jennifer Lopez en haar partner honkballer A-Rod, Beyoncé (geboren en getogen in Houston), Cher, komiek en acteur Kevin Hart en de Kardashian/Jenner-familie.


Prins Harry en Meghan Markle zijn na drie weken vakantie te hebben gevierd in Afrika, waar ze Megans 36e verjaardag vierden en hun eerste jaar verkering, zijn de twee weer samen in Londen gespot. Genoeg redenen voor de (Britse) roddelpers om het vuurtje over het huwelijk tussen de twee weer eens goed op te stoken. Had Megan wél of níet een ring om díe vinger?

Lainey Gossip weet het volgende te melden nadat ze contact hadden met een vriend van de twee die in dezelfde treincoupé zat:

'They seemed super cute, on their phones the whole time, but looking up at each other and smiling often because it was obviously that they were actually texting each other. For those of you who need the extra, extra details, they were both in jeans, she was wearing a white button down shirt open over a tank or a black tee and he looked to be in a grey Henley and they were both wearing baseball caps and carried dufflebags. There were a few casually dressed security with them.'

Hair, Face, Eyebrow, Hairstyle, Chin, Nose, Forehead, White-collar worker, Lip, Blond, pinterest
Getty Images

Emma Watson heeft Beyoncé en Ariana Grande van de troon gestoten als 'Most Inspiring Celebrity'. De 27-jarige is dé grootste feministische inspirator bevonden voor jonge vrouwen en we couldn't agree more.

Nieuw Amerikaans onderzoek, uitgevoerd door de National Citizen Service, heeft uitgewezen dat bijna een derde van jonge vrouwen zich inmiddels hoofdzakelijk als feminist identificeert en dat 'feminist' nu de populairste beschrijving voor henzelf is (29 procent), meer dan 'boekenwurm' (19 procent) en 'sporty' (10 procent). Goed nieuws, dat voor een deel te danken is aan de vele voorbeelden die ze hierin hebben in celebrityland. Met actrice Emma Watson als een belangrijke aanvoerder dankzij haar strijd voor gendergelijkheid middels de VN's HeForShe campaign, haar talloze speeches over het onderwerp en de aanpassingen die ze hoogstpersoonlijk deed aan haar Disney-karakter Belle in Beauty and the Beast.

emma watsonpinterest
Getty Images

Vorige week kondigde Vans haar nieuwste modecollectie aan, ontworpen door koning van de collaborations Karl Lagerfeld. Der Karl nam het skatelabel dat fa,voriet is onder vele streetstyle-iconen, onder handen met zijn signature liefde voor zwart-wit en... zijn eigen beeltenis. De nu al meest besproken samenwerkingscollectie van 2017 zal op 7 september wereldwijd gelanceerd worden, maar het eerste beeld is vandaag vrijgegeven:

Fashion model, Clothing, Black, Fashion, Street fashion, Photo shoot, Fashion design, T-shirt, Leg, Footwear, pinterest
Human leg, Athletic shoe, Grey, Walking shoe, Synthetic rubber, Silver, Running shoe, Ankle, Balance, pinterest

Er wordt gezegd dat er uiteindelijk zes verschillende sneakers komen. Karl x Vans zal te koop zijn via Karl.com en Vans.com.


De Amerikaanse acteur Brandon Jones (29), die het gure type Andrew Campbell speelt in één van de populairste tv-series onder tieners Pretty Little Liars, werd in april eerder dit jaar aangeklaagd wegens het 'naar verluidt' richten van een geweer op zijn buurman tijdens een ruzie. Volgens woordvoerders van Jones, die TMZ te woord stonden, handelde de acteur uit zelfverdediging: 'It is our understanding that the gun in Mr. Jones' possession was fully legal and registered, that he was on his girlfriend's private property, and that he and his girlfriend felt that they were under threat in a dispute with neighbors.' Maarde aanklacht was niet mals en er hing Jones een celstraf van vijf jaar boven het hoofd.

Gisternacht werd bekend dat de acteur uiteindelijk een celstraf van 180 dagen moet uitzitten plus 30 dagen community service moet verrichten en een cursus anger management moet volgen voor zijn misdaad. Volgens Us Weekly heeft de advocaat van het Los Angeles County District laten weten dat Jones geen bezwaar tegen de aanklacht en uitspraak heeft gemaakt.

People, Social group, Youth, Event, Fun, Photography, Team, pinterest
Getty Images

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >