Koffieklets: model Winnie Harlow post naaktfoto met belangrijke boodschap

Plus: George en Amal Clooney gespot in matching tennisoutfits, en meer voer voor bij de koffie.

Meest gelezen

Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.


Celebrities en naaktselfies; 't is een combinatie die verre van zeldzaam danwel indrukwekkend is. Maar in het geval van topmodel Winnie Harlow is het er één die een boodschap bevat die o-zo urgent is en niet vaak genoeg kan worden herhaald: 'Vier unieke schoonheid. Elke dag.'

Advertisement - Continue Reading Below

Hear, hear.

Gerelateerd
Meest gelezen

Liesbeth List (die 75 jaar geleden als Elly Driessen ter wereld kwam) stopt met zingen, zo heeft ze aan de Volkskrant laten weten. De zangeres kampt met een vorm van dementie als gevolg van hersenletsel - door littekenweefsel heeft ze last van geheugenverlies - wat het voor haar onmogelijk maakt om nog langer de bühne op te gaan. Maar ze neemt afscheid in stijl: met een musical over haar leven (die op 2 oktober in première gaat) en een boek genaamd De dochter van de vuurtorenwachter - een biografie.

'Dat is zo bijzonder voor deze oude tante, dat die twee momenten er nog aan komen,' zegt List. En: 'Totdat ik doodga, wil ik leven. Ik hoop dat dat nog lang is.'

Lees hier het volledige interview.

Advertisement - Continue Reading Below

In de nasleep van de gebeurtenissen in Charlottesville heeft Solange Knowles haar Twitteraccount verwijderd. Maar niet voordat de zangeres (en zus van Beyoncé) een laatste post deed waarin ze blanke rechts-extremisten veroordeelt.

Knowles verwijst hiermee naar de 22-jarige vrouw die gearresteerd werd voor haar rol bij het neerhalen van het standbeeld, dat de protesten bij Charlottesville op gang bracht. In een persconferentie die vóór haar arrestatie plaatsvond liet de vrouw in kwestie nog weten: 'We are tired of waiting on politicians who could have voted to remove the white supremacist statues years ago, but they failed to act. So we acted.'

Hoewel ze op borgtocht vrij is, zijn de twee aanklachten tegen haar, die haar 25 maanden en 41 maanden per stuk kunnen gaan opleveren, nog niet ingetrokken. Kort nadat Solange Knowles haar Twitteraccount ophief liet ze zich weer horen op Instagram Stories, middels deze krachtige post tegen racisme, die zo te lezen recht uit het hart komt.

Gerelateerd

Advertisement - Continue Reading Below

Vrouwenvoetbal (sinds de zege van onze oranje leeuwinnen tijdens het EK onze favoriete nieuwe sport om te volgen) + een van de streetstylelabels waar we het allerdolst op zijn, het Deense Ganni = een goed team gebleken. Ganni sloeg de handen ineen met Global Goals World Cup, een vrouwenvoetbaltoernooi in het leven geroepen door 't United Nations Development Program (UNDP), Save the Children International, de Deense overheid en een rits aangesloten voetbalclubs en ontwikkelingsorganisaties.

Kort gezegd heeft 't toernooi als doel awareness te creëren voor de Sustainable Global Goals van de Verenigde Naties door middel van een krachtig sportplatform voor vrouwen. Aan het designteam van Ganni de eer een bijbehorend limited edition T-shirt te ontwerpen, dat inmiddels te koop is in haar webshop.

Een plaatje, is het niet?


Terwijl de wereld met smart wacht op de allereerste foto van Clooney-twins Ella en Alexander (waar blijft-ie toch?), worden de ouders van de beroemde baby's, George en Amal Clooney, steeds vaker samen buiten gespot. Van date nights tot gisteren robbertjes tennis in matching outfits. Om het lange wachten op beelden van hun kroost iets te verzachten ook alleraardigst kijkvoer - want niets leuker dan nieuwbakken ouders die het ondanks slapeloze nachten nog hartstikke gezellig hebben samen. Kijk maar, hier en hier.

Meest gelezen

De familie Beckham had ook een uitje - met als groot verschil dat zij hoogstpersoonlijk je tijdlijn bedelven met foto's daarvan. Op het program? Het Museum of Ice Cream in Los Angeles.

@museumoficeream 😜 @brooklynbeckham @romeobeckham @fxnisted_ @davidbeckham @victoriabeckham #harper

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

Advertisement - Continue Reading Below

Het Museum of Ice Cream is overigens populair onder meer celebrities met kinderen. Oa Beyoncé en Jay Z namen er al eens een kijkje met dochter Blue Ivy.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Nog geen plannen vanavond? Netflix serves you well: vanaf vandaag staat That 70's Show online. Álle seizoenen. En dat zijn er acht. Fans kunnen dus opnieuw genieten en alle niet-fans hebben eindelijk een logisch moment om in te stappen bij de briljante serie. Worden we blij van. Alleen al door dat hebberigmakend goeie seventies-goed.

Gerelateerd

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >