Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Ryanair houdt uitverkoop. Alleen vandaag doet de vliegmaatschappij last minute vluchten voor een spotprijs de deur uit. En met spotprijs bedoelen we ook echt een prikkie. Vanaf € 12,99. Even naar die site dus. Je hebt nog tot middernacht.

Air travel, Airplane, Airline, Aviation, Airliner, Takeoff, Aircraft, Flight, Sky, Vehicle, pinterest
Getty Images

Twee violen en een trommel en een fluit. Jennifer Lopez werd gisteren 18, pardon 48. En vierde dat, met nieuwe liefde Alex Rodriguez, in het kleinste stukje stof dat ze in haar inloopkast kon vinden. Tja, wat moet je anders, als het leven je zo'n lijf geeft. 48 ja.

instagramView full post on Instagram

Gisteravond werd de langverwachte documentaire over prinses Diana, Diana Our Mother: Her Life and Legacy, uitgezonden in de UK, waarin tal van mooie verhalen over de inmiddels al twintig jaar geleden om het leven gekomen prinses werden verteld door vrienden en bekenden, maar vooral door haar eigen zoons William en Harry. Zo lieten zij in de trailer van de documentaire al weten dat Diana een vreselijke oma zou zijn geweest voor hun kinderen - in a good way, vanwege haar ondeugende kant. En, zo weten we nu, doet William in de docu uit de doeken dat toen hij koud een tiener was, zijn moeder supermodellen Cindy Crawford, Christy Turlington en Naomi Campbell thuis uitnodigde om haar zoon het schaamrood op de kaken te bezorgen.

'She organized when I came home from school to have Cindy Crawford, Christy Turlington, and Naomi Campbell waiting at the top of the stairs, I was probably a 12- or 13-year-old boy who had posters of them on his wall,' aldus William. 'I went bright red, and didn't know quite what to say and sort of fumbled and I think pretty much fell down the stairs on the way up. I was completely and utterly awestruck. Memory that's lived with me forever.'

Gotta love Diana.

Fashion model, Clothing, Fashion, White, Shoulder, Runway, Beauty, Fashion show, Leg, Lip, pinterest
Getty Images

Het is nu zo'n anderhalve maand geleden dat Beyoncé de wereld een tweeling schonk, en de popster was wel eens toe aan een spuugdoekjes-, poepluiers- en borstvoedingloos avondje uit. In Queen Bey-termen houdt zoiets niet in dat er een biertje in de buurtkroeg wordt gedronken. Backstage bij een Missy Elliot-concert, samen met zus Solange, werd er gedanst alsof nobody was watching. Behalve dan dat iedereen 't zag. Én voor ons op camera vastlegde. Waarvoor dank.


Volgens een persbericht op de website van Starbucks serveert de koffiedealer nu Teavana Iced Piña Colada Tea Infusion, een zwarte icetea met wat scheutjes zomer op een tropisch strand in de vorm van ananassap, zogenaamde botantical blend en kokosmelk. Geen alcohol, dat lees je goed, maar met een beetje fantasie toch een Piña Colada. Het zomerse drankje is in het permanente menu opgenomen, all year round verkrijgbaar dus. Kleine kanttekening: vooralsnog wordt 't alleen nog door barista's in de US en Canada geschonken, maar zoals met veel dingen zou Europa zomaar snel kunnen volgen.

Drink, Batida, Food, Milkshake, Irish cream, Smoothie, Non-alcoholic beverage, Health shake, Juice, Ingredient, pinterest
Starbucks

De vader van topmodellen Gigi en Bella Hadid (tevens ex-echtgenoot van het voormalige Nederlands topmodel Yolanda Hadid), Mohamed Hadid,is veroordeeld tot 200 uur taakstraf vanwege het bouwen van een mega mansion in Los Angeles (bijnaam: Starship Enterprise) dat te groot is. Te groot. Voor LA. Laat dat maar even binnenkomen.

De beroemde vastgoedontwikkelaar moet bovendien een fikse boete betalen én met een plan komen om de eroderende heuvel waaraan het 2.787 vierkante meter optrekje in Bel-Air is gebouwd (en waarvoor de gemeente hem het bevel gaf de bouwwerkzaamheden stop te zetten, maar waaraan hij naar verluidt illegaal door liet werken), te stabiliseren. Hadids advocaat heeft laten weten dat zijn cliënt ondanks alles, de bouw van het - volgens hem - mooiste huis in Bel-Air, zo niet het hele land, zal doorzetten. Bekijk hier hoe de stulp er vanuit de lucht uitziet.

Clothing, Hair, Coat, Shirt, Outerwear, Dress, Style, Jewellery, Fashion accessory, Fashion, pinterest
Getty Images

We sluiten af met Céline 'the gift that keeps on giving' Dion. Onze concullega van de Franse Vogue maakten namelijk niet alleen een naaktfoto van het (herboren) Canadese culticoon, maar ook dit hysterische filmwerkje waarin ze Céline vastlegden tijdens haar nieuwe dagelijkse bezigheid; zichzelf in de nieuwste couture-outfits hijsen en daarin minder dan zero f*cks geven.

Kom er maar in, Céline:

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >