Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Cara Delevingne koos voor haar nieuwste rodeloperfeestje in Los Angeles voor een jurk van Hollandse makelij. Geheel in lijn met de sci-fi film waarin ze speelt die in première ging, Valerian and the City of a Thousand Planets, verscheen ze in een uiterst intergalactic couturecreatie van Iris van Herpen, en werkelijk íedereen was er razend enthousiast over. Terecht, want Amerikaanse entertainmentsites mogen het kunstwerk - want dat is het - dan wel een naked dress 2.0 noemen, het is een naked dress die we absoluut wél kunnen waarderen.

Clothing, Shoulder, Dress, Red carpet, Fashion model, Fashion, Carpet, Joint, Neck, Leg, pinterest
Getty Images

Aangezien alles-Beyoncé in de aftermath van De Foto Van De Tweeling nieuws is, delen we je met plezier het volgende mee:

Inmiddels is bekend dat Rumi Carter de oudste van de tweeling is. Het meisje is net iets eerder geboren dan haar broertje Sir, zo meldt TMZ, dat de officiële geboortecertificaten onder ogen kreeg. En wel op 13 juni 2017, in plaats van 14 juni, zoals velen dachten. Bovendien wist de entertainmentsite nu te melden dat Beyoncé in het ziekenhuis geholpen is door Dr. Paul Crane. Dezelfde dokter die Kim en Kourtney Kardashian bijstond bij de bevalling van hun (opgeteld vijf) kinderen. En zelfs bij Blac Chyna's bevalling van haar dochter (Dream) met Rob Kardashian was Dr. Crane van de partij. Oh, het boek dat deze arts zou kunnen schrijven...

Hair, Face, Head, Nose, Human, People, Petal, Interaction, Temple, Cut flowers, pinterest
Instagram / WireImage

In ander - iets minder verrassend - Beyoncé-nieuws: de zangeres was de meestverdienende artiest van 2016, zo wijst Billboard's nieuwe jaarlijkse rapport uit. Queen Bey harkte in totaal $62.1 miljoen binnen, met name door haar Formation-tour.


Charlize Theron bewees gisteravond dat 41 er prima als 21 uit kan zien tijdens de première van haar nieuwe film met de toepasselijke naam Atomic Blonde in Berlijn. De actrice koos eens 'n keer níet voor de traditionele lange rodeloperjurk, maar opteerde voor een minirok en bralette van Dior en - en nu komt het - liet haar shirt thuis. Ach, het is haar meer dan vergeven.

Performance, Beauty, Fashion, Pink, Dress, Leg, Blond, Event, Shoulder, Model, pinterest
Getty Images

De sultan van de Maleisische staat Johor heeft afgelopen weekend aangekondigd dat zijn 31-jarige dochter volgende maand gaat trouwen - en haar aanstaande bruidegom is het 28-jarige Nederlandse model Dennis Verbaas uit Lisse. De twee hebben elkaar een aantal jaren terug leren kennen toen hij modellenwerk deed in Maleisië, waar zij haar jetsetleven leidt. Op 31 mei 2015 bekeerde Verbaas zich tot de Islam en sindsdien gaat-ie als Muhammad Abdullah door het leven. Verbaas volgde voor zijn vertrek naar Azië naar verluidt oa een opleiding tot mechanical engineering aan het ROC Leiden en had een bescheiden voetbalcarrière bij FC Lisse. In dit artikel van de Volkskrant zie je meer foto's en lees je alles over het 'sprookje van Verbaas' en de bizarre familie waar hij vanaf volgende maand officieel lid van is.

instagramView full post on Instagram

Misschien heb je het al gehoord, maar Mariah Carey, diva extraordinaire, heeft besloten dat moeite doen 2016 is. Tijdens een optreden in Las Vegas eerder deze week maakte een fan onderstaande opname, waarop de zangeres het verroeren van zo min mogelijk ledematen tot hogere kunst heeft verheven. En Twitter heeft daar - terecht - allerlei gevoelens over:


Ben Affleck kreeg intussen van zijn 11-jarige dochter Violet een goede veeg uit de pan. Toen de acteur trots aan zijn kinderen vertelde dat hij de Humanitarian Award mocht ophalen tijdens het Starkey Hearing Foundation Gala in St. Paul, Minnesota, waren ze niet echt onder de indruk. De acteur vertelde in zijn speech over de reactie van dochter Violet:

'When I told my oldest daughter that I was getting this award, she said, "Yeah, Dad. Mom already has that one"'.

Kijk, zo blijf je fijn met beide benen op de grond. Affleck won de award overigens voor het werk dat-ie doet in Congo.


Als er één film is waar we reikhalzend naar uitkijken is het de sequel van Kingsman, Kingsman: The Golden Circle wel. En niet in de laatste plaats vanwege de starstudded cast (Colin Firth, Channing Tatum, Halle Berry en Julianne Moore!) van wie, bij wijze van teaser, alvast deze geniale filmposters werden vrijgegeven:

Clothing, Human, Hat, Sleeve, Denim, Jeans, Shirt, Outerwear, Jacket, Dress shirt, pinterest
Poster, Font, Outerwear, Fashion illustration, Illustration, Style, Logo, pinterest
Yellow, Clothing, Fashion model, Dress, Design, Poster, Font, Formal wear, Pattern, Pattern, pinterest
Poster, Font, Uniform, Formal wear, Suit, White-collar worker, Movie, pinterest

We sluiten af met Ivanka Trump die deelt wat er zoal gegeten wordt op het kinderfeestje voor haar dochters zesde verjaardag, en het doet Zo Veel Vragen opborrelen dat we er duizelig van worden.

Zijn dat hotdogs?

Mét marshmellows?

Is is dit wat geldt als lunch in het Witte Huis nu Michelle Obama er niet meer is?

Is dit werkelijk waarover je wilt dat gesproken wordt terwijl health care op de tocht staat voor miljoenen mensen?

Hotdogs met marshmellows??

Skewer, Food, Dish, Cuisine, Finger food, Kebab, Arrosticini, Frankfurter würstchen, Ingredient, Mediterranean food, pinterest
Instagramstories Ivanka Trump

Meer van dit dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook! >