Beyoncé heeft ein-de-lijk, op de dag waarop de tweeling één maand oud is, de eerste foto van haar nieuwe offspring gedeeld op Instagram. En de foto is alles wat je van Queen Bey zou verwachtten:

instagramView full post on Instagram

Compleet in lijn met de over-the-top gestylede foto waarmee ze de zwangerschap aankondigde een paar maanden geleden, en die wereldnieuws werd: als een ware Maria poserend (in de achtertuin van de Carters' riante tijdelijke optrek in Malibu?) met haar kroost.

En wat blijkt? Het gerucht over de namen Sir en Rumi Carter klopte zowaar.

Beyoncé beviel - iets te vroeg - van Rumi en Sir (op Twitter grappend destiny's grandchildren genoemd - snapt u 'm?) op 14 juni in het UCLA Medical Center. Na de bevalling van haar eerste kleine, Blue Ivy (5), wachtte de zangeres ook precies een maand totdat ze de eerste foto naar buiten bracht. Bey en eega Jay-Z deelden de foto toen nog via Tumblr - ach, dat waren nog eens tijden:

People, Child, Smile, Baby, Event, Happy, Toddler, Ceremony, Birth, Family, pinterest

Op NOS.nl legt kunsthistoricus en oud-directeur van het Rijksmuseum, Wim Pijbes, uit welke kunsthistorische verwijzingen Beyoncé met deze nieuwe foto maakt.

Het wachten is nu op de bonusmateriaal van de baby's op Beyonce.com. Kan niet lang meer duren gokken we zo, want zojuist postte Beyoncé ook alweer extra foto's op Instagram waarop ze te zien is in 'n feestelijke mini-rok en ze alweer lang en breed terug in shape lijkt te zijn:

Tja, je bent Queen Bey of niet.

Op Twitter gaat het ondertussen los met reacties op Beyoncés foto >

Als eerste op de hoogte van het nieuws? Volgens Harper's Bazaar op Facebook! >