Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Prins Harry bracht een bezoek aan een Haribo-snoepfabriek en gaf inspiratie voor gloednieuw snoepgoed. Het royal bezoek aan de fabriek in Castleford was onderdeel van Harry's tour door West Yorkshire, in het noorden van de UK. Uit dank voor zijn komst kreeg de prins een zak gecustomized snoep aangeboden; de Harry Mix, met figuurtjes in de vorm van hemzelf. (Nog) niet te koop in de winkel, maar het is zo klaar als een klontje dat Harry Mix een regelrecht succes zou zijn.

Cook, Food, Chef, Dish, Snack, Cuisine, Food processing, Cooking, Service, Culinary art, pinterest
Getty Images
Head, Product, Social group, Community, Interaction, Facial hair, Job, Employment, Box, Beard, pinterest
Getty Images

De babyfluisteraar strikes again. Barack Obama poseerde voor selfies met een baby op het vliegveld van Alaska, die de moeder van de baby - die per ongeluk de verkeerde kant op was gelopen en in een wachtruimte voor privévluchten was beland, waar ze de voormalig president (op zijn weg terug van vakantie) tegen het lijf liep - op internet zette. 'As I got closer, I thought: Oh my God, it is Obama,' liet ze weten. Waarop Obama op moeder en dochtertje Giselle afliep en zei 'Who is this pretty girl?' Toen de vader van kleine er even later bijkwam grapte Obama 'I'm taking your baby'.

Oh, Barack, waar ben je nu de wereld je het hardst nodig heeft. Bekijk de selfies hier >


We blijven nog even op het vliegveld, want slápen op de airport zag er nog nooit zo fantastisch uit als op die van Stockholms Arlanda Airport. Daar werd de voormalige luchtverkeerstoren omgebouwd tot een luxe appartement. Vakantiehuizensite HomeAway was al verantwoordelijk voor het appartement in de Eiffeltoren, en kwam nu met het idee voor dit nieuwe vakantieverblijf.

Kleine catch: slechts vijf gelukkige winnaars krijgen de kans om er te slapen. De winst van de zogeheten #HomeAwayArlanda-wedstrijd bevat een verblijf in de toren met drie vrienden plus een vierdaags verblijf in een stadscentrum naar keuze - Stockholm, Kopenhagen, Helsinki of Oslo.

youtubeView full post on Youtube


Actrice, producent, feminist en vrouwenrechtenactivist Lena Dunham gaat kleding uit eigen kast verkopen om te kunnen bijdragen aan Planned Parenthood. 169 item om precies te zijn, die vanaf later vandaag via website the RealReal zullen worden verkocht. De volledige opbrengst gaat naar de Amerikaanse Planned Parenthood Federation, die dankzij Trump haast geen funding meer krijgt. Ook de Elizabeth Kennedy-jurk die ze naar het Met Gala droeg gaat weg. Voor $4000.

People, Event, Trousers, Coat, Dress, Outerwear, Carpet, Formal wear, Flooring, Style, pinterest
Getty Images

Er is sprake van een heuse Beatles-revival op de nieuwste plaat van Ringo Starr. Sir Paul McCartney levert er een bijdrage aan. De enige twee nog levende The Beatles-members zijn samen te horen op het nummer We're on the Road Again, waarin McCartney basgitaar speelt en meedoet met het achtergrondkoortje. Ook voor het nummer Show Me The Way verzorgde hij de basgitaardeunen. In het najaar zal het album, genaamd Give More Love, uitkomen.


Het 19-jarige model Scarlett Costello profileert zich als ambassadeur van de unibrow en gaat daarmee viral op internet. De New Yorkse tiener, die onlangs werd getekend door vooraanstaand modellenbureau Ford Paris, heeft immer al een 'strong bushy brow' gehad en vierde dat als kind door zich te verkleden als Frida Kahlo. Toen ze met modellenwerk begon voelde ze de druk om iets aan haar wilde wenkbrauwen te doen en epileerde ze erop los. Maar drie jaar terug besloot ze au naturel te gaan. Een wijs besluit in een tijd waarin individualiteit belangrijker is geworden dan standaard schoonheidsidealen. En voor wie het níet kan waarderen heeft Scarlett een boodschap: 'I'm a big believer in the idea that everyone looks the best the way their genes intended them to. The confidence of embracing natural beauty is what makes it great.'

Hear, hear.

Máxima won afgelopen weekend Jurk van de Week >