Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Terwijl de wereld reikhalzend uitkijkt naar de allereerste foto van Jay Z en Beyoncés tweeling, gaan de eerste kiekjes van die andere beroemde tweeling, de Clooneys, du moment het wereldwijde web over. George en Amal zijn voor het eerst buitenshuis gespot met hun offspring, op een airport in Milaan, terwijl ze van een prive-jet springen voor een vakantie in Italië. (Want baby-Clooneys reizen op chic - ook al zijn ze nog maar één maand oud). We moeten je overigens wel teleurstellen: van Ella en Alexander is weinig te zien, ze worden door hun ouders gedragen in reiswiegjes die alle zicht op de kleintjes wegneemt. De verwachtingen zijn dat George en Amal, net als met hun bruiloft - en net als goede vriend Brad deed, toen hij een tweeling kreeg met Angelina - de rechten over de eerste foto's van de baby's aan een magazine als People zullen verkopen. Afwachten geblazen. Bekijk de foto's in Milaan hier >


Een nieuw ontdekte foto bewijst mogelijk dat Amelia Earhart, de eerste vrouwelijke vliegenier die solo de Grote Oceaan overvloog en daarmee één van de grootste feministen uit de geschiedenis, de vlucht die haar fataal werd (ze zou zijn gecrashed maar is nooit teruggevonden) mogelijk tóch overleefde. Met een tweedelige documentaire die zondag 9 juli op zender History wordt uitgezonden wordt beweerd dat Earhart na haar crash in 1937 door Japanse militairen gevangen zou zijn genomen. Het bewijs hiervoor zou een foto zijn die is komen bovendrijven waarop de pilote en haar navigator te zien zijn op de Marshall eilanden. Lees hier meer over Amelia Earhart: The Lost Evidence.

Airplane, Aircraft, Vehicle, Aviation, Propeller, Aerospace engineering, pinterest
Getty Images

De geruchten dat Sienna Miller en Brad Pitt aan het daten zijn worden weer flink aangewakkerd - ook al ontkende 'een insider' een mogelijke romance tussen de twee een paar weken geleden nog en zou volgens die bron Sienna (die een rol had in The Lost City Of Z, dat door Brad werd geproduceerd) kostelijk om de geruchten hebben gelachen. Us Magazine pakt deze week groots uit met hun Sienna en Brad-verhaal en laat weten dat ze al op 'verscheidene dates' zijn gespot. Hmm...

Hair, Face, Head, Nose, Human, Mouth, Smile, Eye, People, Hairstyle, pinterest

Het is vandaag Wereld Kus Dag. Dé dag om het genot van de kus te vieren. Want zoenen is verrassend goed voor je gezondheid. Met een kus van een minuut verbrand je gemiddeld zes calorieën. Even voor de duidelijkheid: met een minuut wandelen zijn dat er vier. Aan de slag dus.


Ryan Reynolds, altijd in voor een goeie grap, had de perfecte reactie op een tweet van een jonge fan in de categorie 'zoete wraak op je ex'. Haar post was deze:

xView full post on X

De reactie van de Deadpool-acteur (en eega van Blake Lively):

Ha!


Vandaag lanceert één van onze favoriete designerwebshops, MyTheresa, een bijzondere capsulecollectie met Prada, bestaande uit schoenen, handtassen en ready-to-wear, waarbij de nadruk ligt op Miuccia Prada's delicate gebruik van veren en parels. De Nederlandse Romy Schönberger (op links) is één van de gezichten. Shoppen doe je hier.

Textile, Sitting, Fashion, Curtain, Houseplant, Fashion design, Window treatment, Carpet, Makeover, Barefoot, pinterest

Het beroemde tv-duo Will & Grace is terug. Net als van veel andere populaire series uit de jaren negentig en jaren nul is een revival van de show aanstaande. En een promo van wat er te verwachten valt is zojuist vrijgegeven, waarin je kunt zien dat - nou ja - er precies niets veranderd is sinds mei 2006, toen de allerlaatste aflevering werd uitgezonden. Behalve dan dat Will zachtjes aan een silver fox aan het worden is. En daar is niets mis mee. De grote vraag na het kijken van de teaser is overigens vooral: wáár is Karens cocktail? In september gaat de revival in première.


Normaal gesproken deinst Bella Hadid niet terug voor wat inkijk in een galajurk. Maar toen ze gisteren in Parijs de coutureshow voor Alexandre Vauthier liep - voorop in de finale - werd ze toch wat ongemakkelijk toen haar glimmende wikkeljurk zijn eigen leven besloot te leiden. Het resultaat: een gezicht als een bang hertje en een nogal ongemakkelijke houding om haar doorgaans zo fierce modellenloop in te doen.

Fashion, Fashion show, Event, Runway, Performance, Fashion model, Haute couture, Fashion design, Public event, Magenta, pinterest
Getty Images
Leg, Human body, Fashion show, Runway, Magenta, Fashion model, Purple, Fashion, Model, Violet, pinterest
Getty Images

Het topmodel slaagde er overigens in een knickers-slip te voorkomen en bleek no hard feelings naar de designer te hebben aangezien ze, professional die ze is, zelf deze foto postte op Instagram:

Pippa Middleton is gisteren in de perfecte midi-jurk gespot op de tribune van Wimbledon >