Dat Parijs momenteel packed is met celebrities om de front rows van coutureweek te sieren, kan je niet zijn ontgaan. Katy Perry, gisteravond nog samen met Pharrell Williams, de ster van de afterparty van Chanel, vermaakte zich gisteren tussen show en optreden in met een rondje wandelen door de lichtstad. Ze spotte toen zowaar Céline Dion, eregast op de vele modefeestjes sinds haar 'high fashion comeback', op een balkon van wat lijkt haar hotelkamer, working her poses voor een fotoshoot - die na wat speurwerk, een naaktshoot(!) voor de Franse Vogue blijkt te zijn. We zeggen je: deze video gaat je dag maken. Nu al. Oh, en bekijk HIER die - het moet gezegd - bijzonder knappe naaktfoto van Céline.

xView full post on X


Vanaf 2020 zal het moeilijker worden om sigaretten en andere tabaksartikelen te kopen. Ze worden dan namelijk achter slot en grendel geplaatst in supermarkten, tankstations, en drogisterijen. En ook sigarettenautomaten in café's en restaurants verdwijnen, zo meldde staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid aan de Tweede Kamer. In 2020 geldt de regel voor supermarkten, later, in 2022, zijn andere winkels en webshops aan de beurt. Voor tabakszaken is een uitzondering gemaakt: ze mogen binnen nog wel hun producten uitstallen, maar niet meer in etalages.

Eyewear, Vision care, Glasses, Finger, Hairstyle, Collar, Dress shirt, Goggles, Sunglasses, Street fashion, pinterest
WireImage

Een healthvlogger in China is met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze zichzelf per ongeluk vergiftigde tijdens haar livestream. De 26-jarige vlogger uit China – met de online naam Ms Zhang – deed een livestream waarin ze sprak over de gezondheidsvoordelen van aloë vera. Ze demonstreerde hoe ze de plant at, maar helaas had ze geen aloë vera in handen, maar Agave Americana - in het Nederlands ook wel honderdjarige aloë genoemd, maar wat ondanks dat géén aloë is. Tijdens de livestream vertelde ze al etende 'hoe goed het smaakte', maar niet veel later mopperde ze dat het toch een beetje bitter was. Daarna werd de livestream plots afgebroken. Later verklaarde ze dat het net voelde alsof ze 'in brand stond' en dat haar mond 'gevoelloos' aanvoelde. Schijnbaar kreeg de Chinese daarna enorme uitslag en blaren, en moest haar maag worden leeggepompt.

Vloggen, 't is een levensgevaarlijk beroep.

Facial expression, Snapshot, Shoulder, Joint, Arm, Leg, Black hair, Neck, Fun, Child, pinterest

Het verhaal doet al jaren de ronde dat het eten van bananen de kans op een zwangerschap van een jongetje vergroot. Feit of fabel? Dat wist eigenlijk niemand écht zeker. Maar nieuw onderzoek bewijst dat er wel degelijk waarheid in zit. Onderzoekers deden een test onder 740 vrouwen tijdens hun eerste zwangerschap en ontdekten dat diegenen die altijd een dieet hoog aan kalium (in hoge dosering aanwezig in bananen) hadden gehad, vaker een jongetje kregen. Hetzelfde geldt voor vrouwen met een hoger calorie- en natriumgehalte in hun dieet. Een ander gerucht kon door dit onderzoek overigens naar het rijk der fabelen worden verwezen: dat het drinken van veel melk de kans op een meisje zou vergroten. Een hoog calciumlevel werd juist eveneens gelinkt aan een jongetje.


Speaking of babies. Een Canadese baby is volgens de BBC het eerste kind waarvan na haar geboorte niet officieel is vastgelegd wat haar geslacht is, simpelweg vanwege het feit dat één van haar ouders, Kori Dory (die zichzelf als non-binair bestempelt), weigerde toe te geven aan die regel omdat veel mensen zich later in hun leven niet identificeren met het geslacht dat ze bij hun geboorte meekregen. Hun - in principe - dochter Searyl Atli, geboren in november, heeft geen geboortecertificaat omdat de overheid er geen wilde uitgeven zonder er een geslacht op vast te leggen. Op het pasje van Searyls zorgverzekeraar staat simpelweg de letter U (undetermined, unassigned) op de plek waar haar gender zou moeten staan. De Canadese provincie British Columbia is volgens The Telegraph de eerste die dat toestaat. Dory probeert nu via juridische weg alsnog een geboortecertificaat te krijgen zonder geslachtsvermelding. Samen met zeven anderen heeft ze bovendien de zaak aangekaart bij het B.C. Human Rights Tribunal met het verzoek om gender op alle overheidsdocumenten weg te laten.

[facebook ]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1227105704085418&set=a.118890268240306.14747.100003580012922&type=3&theater[/facebook]


We blijven nog even in babysferen. Chrissy Teigen wil namelijk niet meer dat mensen haar foto's sturen van baby's die op haar man John Legend lijken, zo twitterde ze gisteren:

De laatste tijd dwalen er online inderdaad aardig wat kiekjes rond van baby's die verdacht veel weghebben van de zanger. Met zelfs 'beschuldigingen' van het rijden van een scheve schaats door John tot gevolg:

Wij hebben zo het vermoeden dat Chrissy na deze vriendelijke oproep alleen nog maar meer babypost zal ontvangen...

15x fotobewijs dat Céline Dion is living the life in Parijs >