Bradley Cooper, toch al niet een man met de minste talenten op zijn CV, gaf afgelopen weekend onaangekondigd acte de presence op het podium van het grootste Britse muziekfestival: Glastonbury. Is de muzikant, vriend van topmodel Irina Shaik en nieuwbakken vader dan nu ook al muzikant? Nee hoor, volgens MTV News, nam Cooper er een scene op voor zijn nieuwste rolprent (waar ook Lady Gaga in speelt) A Star Is Born. En daar had de acteur duidelijk lol in:

Musician, Guitarist, Guitar, Musical instrument, String instrument, Music artist, Plucked string instruments, Performance, String instrument, Music, pinterest
Getty Images

Bradley Cooper was niet de enige grote non-muzikale ster aanwezig op het festival. Brad Pitt bleek zich er ook - hetzij voornamelijk backstage - te vermaken. De acteur slash regisseur nam daar ook deze selfie met muzikant Chris Simmons, en drie keer raden wie die selfie besloot te photobomben... Briljant.

instagramView full post on Instagram

Rumour has it trouwens, dat Brad Pitt op Glastonbury was vanwege zijn nieuwe liefde, fervent festivalganger Sienna Miller. Aan de Daily Star vertelde een ooggetuige over Brad en de Britse actrice: 'Brad and Sienna were looking very cosy. I couldn't believe it - they were kissing in the VIP section of the Rabbit Hole.'

People, Snapshot, Interaction, Fun, Tourism, Hug, Street, Recreation, Crowd, Pedestrian, pinterest
WireImage
Sienna Miller met model Poppy Delevingne op Glastonbury Festival afgelopen zaterdag

Kirsten Dunst was pas twaalf jaar toen ze naast Brad Pitt en Tom Cruise te zien was in Interview with a Vampire. Ondertussen heeft de actrice volgens IMDb 73 acteer-credits op haar naam staan en werd ze genomineerd voor twee Golden Globes. Hoogste tijd dus voor een heuse ster op de Walk of Fame. Welnu, die is aanstaande. Toen de actrice dat nieuws naar haar moeder whatsappte was diens reactie zoals je die van iedere trotse moeder zou verwachten. Niet alleen moest ze huilen, ze stond ook nog eens middenin Vons, een Californische supermarkt. 'My mom's always at Vons,' schreef Kirsten dan ook bij deze post op Instagram.



Hoewel haar beroemde kroost al meerdere keren is betrapt op klunzige photoshop-praktijken op social media, lijkt de leader of the pact, Kris Jenner, niet van hun fouten te hebben geleerd. In een sponsored post op Instagram, nota bene over de manier waarop ze in shape zou blijven, photoshopte ze erop los in bovenarm/taille-regionen, vast te stellen aan de onnatuurlijk buigende lijnen op de achtergrond. Moet je net het nietsontziende oog van Het Internet hebben:


Het Amerikaanse senaat heeft de nieuwe healthcare bill bekendgemaakt en hoewel vrouwenzaken er nauwelijks in aan bod komen bevat het wél een voorstel om de funding van Planned Parenthood - de organisatie die helpt ongewenste zwangerschappen te voorkomen, helpt bij abortussen en vrouwen die zwanger zijn begeleidt - weg te nemen. Voor in ieder geval een jaar. Belachelijk, zo vinden ook een heleboel celebrities, die vervolgens direct over ging tot actie. In onderstaande video leggen o.a. Jennifer Lawrence, Lena Dunham, Gloria Steinem, Brie Larson, Amy Poehler en Jon Hamm kraakhelder uit hoe belangrijk het is dat Amerikaanse burgers voorkomen dat dit voorstel wordt aangenomen, en hoe simpel het is om in actie te komen, want: 'The right to decide our own bodily future is the most basic of all human rights,' aldus Gloria Steinem in de video. Hear, hear!


Bill Cosby wil seminars gaan geven over hoe je kunt voorkomen dat je wordt aangeklaagd voor seksueel misbruik. Laat dat nieuws maar even tot je doordringen, ja. De voormalig tv-ster werd door meer dan vijftig vrouwen ervan beschuldigd ze te hebben misbruikt, al dan niet na ze te hebben gedrogeerd met drugs, maar lijkt nadat de rechtszaak die tegen hem aangespannen werd door één van hen vorige week nietig werd verklaard, nu nog eens extra te willen benadrukken dat hem niets te verwijten valt. Shonda Rhimes, groot tv-producer in Amerika (o.a. van Grey's Anatomy) moet er in ieder geval niets van weten, en twittert precies wat iedereen denkt:


George Clooney wie? Het internet is compleet in de ban van acteur Steve Carell, die plots in een razend aantrekkelijke 'silver fox' is veranderd. De ster uit The Office, Anchorman, en nog een rits aan andere komedies die je gezien hebt, maar de naam niet van onthouden - wie had ooit gedacht dat-ie George Clooney-status in populariteit onder vrouwen zou bemachtigen. Carell is momenteel druk met het promoten van zijn nieuwste film Despicable Me 3 en viral-gaande foto's van zijn verschijning zal de makers van die film niet ontevreden stemmen, publiciteits-wise. Grotendeels ongetwijfeld te wijten aan nerdy typecasting werd de 54-jarige acteur nimmer als Hollywood-hunk gezien, maar als we Twitter moeten geloven, zal daar snel verandering in komen.

https://media.giphy.com/media/dsKnRuALlWsZG/giphy.gif


Michelle Obama sprak een bijzondere videoboodschap in voor de jongste winnaar van de BET Humanitarian Award ooit tijdens de BET awards (Black Entertainment Television Award) gisteren in Los Angeles: Chance the Rapper. De muzikant, die met zijn moeder, Lisa Bennett, op de rode loper verscheen, doneerde een miljoen aan de openbare scholen in zijn thuisstad Chicago, en haalde de afgelopen maanden twee miljoen op voor zijn New Chance Arts and Literature Fund, dat scholen financieel bijstaat bij het geven van creatieve vakken. 'We zijn zo enorm trots op je Chance,' sprak de voormalig FLOTUS ook namens Barack, die ooit samenwerkte met de vader van Chance, in de video. 'Chance laat jonge mensen zien dat ze ertoe doen. Je bent een uitstekend rolmodel, en een inspiratie voor iedereen die iets geeft om de volgende generatie. En dat is de beste erfenis die je je kunt bedenken.'

Trousers, Collar, Coat, Dress shirt, Shirt, Outerwear, Suit trousers, Formal wear, Logo, Suit, pinterest
WireImage