Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Jennifer Lawrence beleefde afgelopen zaterdag ieders nachtmerrie. De actrice zat in een privévliegtuig dat haar van een familieweekend in Louisville, Kentucky terug naar huis bracht, toen één van de motors het op 9500 meter hoogte begaf. De piloten besloten een noodlanding in te zetten en tijdens die daling viel ook de tweede motor uit. Ongelooflijk maar waar: ze wisten het toestel tóch netjes aan de grond te krijgen en niemand aan boord raakte gewond. Fiew.


Hoewel de meeste vrienden van Meghan Markle tot nu toe de lippen stijf op elkaar houden en niets lekken aan de pers, deed Suits-collega Patrick J. Adams in een interview wél een boekje open over de relatie van Meghan en Prins Harry. 'Meghan and I have been such good friends for years now and to see her so happy is great. She's super excited. I'm super happy for her and she's been such a pro in this season and it's going so well. I'm very, very happy for her.' De acteur deelde bovendien mee dat Harry nog niet op de set van Suits in Canada is geweest, maar dat - als het aan hem lag - een cameo in de show voor de Britse royal prima in het script kan worden opgenomen. 'I'll work on it,' lachte Adams. 'I'll put in the hours. I'm sure it's super easy and uncomplicated.'

White-collar worker, Suit, Formal wear, Businessperson, Job, Employment, Event, Business, Gesture, Management, pinterest
Getty Images

Oh, de Salma Hayek-Donald Trump-dating saga, dat was ons er eentje. Afgelopen herfst deed de actrice uit de doeken dat Donald Trump haar ooit op date vroeg en nadat ze hem afwees - hij probeerde haar eerst nog over te halen vreemd te gaan - hij een vals en onwaar verhaal over haar liet publiceren in de media. Chic, non? Afgelopen weekend haalde Salma het verhaal gewillig weer op tijdens haar verschijning in The Daily Show. De tijd waarin het verhaal zich afspeelde was vlak voordat Trump verkozen werd tot president en hij nota bene nog verwikkeld zat in een ander schandaal, een vrouw die hem beschuldigde van verkrachting in 1994 (toen ze 13 jaar oud was). Iets waarvoor Trump vlak voor election day werd vrijgesproken. 'He calls us rapists,' zei Hayek daar eerder over in een persconferentie voor Hillary Clinton, refererend aan Mexicanen, 'but who has a lawsuit [against him] for raping a young girl?'

Afijn, bekijk het fragment uit The Daily Show hier:

xView full post on X

Speaking of Trump. Melania is afgelopen weekend eindelijk ook naar het Witte Huis verhuisd. Al die tijd dat Donald al in Washington woonde, zat Melania nog met hun 10-jarige zoon Barron in de Trump Tower in New York. Volgens de first lady zodat de jongen zijn schooljaar kon afmaken, volgens de roddelpers vanwege een vermeende minnaar in de vorm van het Hoofd Beveiliging bij Tiffany's. Hoe dan ook: het schooljaar van Barron is nu afgerond. In september gaat hij naar een privéschool in de buurt van Washington.


Actrice Jessica Chastain is getrouwd. Afgelopen zaterdag gaf ze haar jawoord aan haar Italiaanse liefde Gian Luca Passi de Preposulo (als je dan toch je mans naam aanneemt laat het dan deze zijn). De bruiloft vond plaats bij Gian Luca's familiehuis in Treviso, Italië. De twee waren vijf jaar samen voordat ze besloten in het huwelijksbootje te stappen. Onder de gasten: Anne Hathaway, Emily Blunt en Chastains Zero Dark Thirty-costar Edgar Ramirez. Onder de vrienden van Gian Luca, die een achtergrond heeft in mode en momenteel voor het Franse Moncler werkt, zitten naar verluidt ook geen kleine namen - Leonardo DiCaprio, George Clooney, Julia Roberts - maar er zijn geen berichten van dat zij ook voor de wedding naar Italië afreisden. Beelden van de jurk vind je hier.


Katy Perry haalde afgelopen weekend alle headlines met haar YouTube-livestream. In een gesprek met therapeut Dr. Simi Sat Nam Singh ging ze in op een de periode in haar leven waarin ze te veel dronk en zelfs suïcidale gedachten had. 'I wrote a song about it,' zegt ze erover. 'I feel ashamed that I would have those thoughts, feel that low and that depressed. You can be right or you can be loved; I just want to be loved.' De livestream, die overigens voor het grootste gedeelte gevuld is met luchtiger onderwerpen (het ranken van haar exen op bedprestaties bijvoorbeeld - voor wie het weten wil: de Top 3 gaat van Diplo via Orlando Bloom naar nummer 1, John Mayer) is hier terug te kijken.

Delen wij hieronder dít interview met Katy Perry, gedaan door de Ellen Degeneres van de toekomst:


We gaan eruit met wat vrolijk stemmende kiekjes. Prins Williams' gezichtsuitdrukkingen tijdens de repetities voor Queen Elizabeths verjaardagsfestiviteiten waren namelijk onbetaalbaar. Als kolonel van de Irish Guards komt de prins er niet onderuit zich op de grote dag in dít pak te hijsen, incluis kriebelend, ongetwijfeld loodzwaar hoofddeksel. We feel you, William.

Chin, Headgear, Neck, Tradition, Fashion accessory, Personal protective equipment, pinterest
Getty Images
Tradition, Hairstyle, Bearskin, Headgear, Costume, Black hair, Fashion accessory, Smile, Street fashion, Matador, pinterest
Getty Images
Bearskin, Headgear, Costume accessory, Fur, Tradition, Fur clothing, pinterest
Getty Images
Horse, Bridle, Bearskin, Uniform, Grenadier, Rein, Marching band, Recreation, Competition event, Horse tack, pinterest
Getty Images