De ouders van Amal Clooney hebben gereageerd op de geboorte van de Clooney-tweeling en laten weten dat ze dolblij zijn dat hun dochter een tweeling op de wereld heeft gezet, samen met George.

Bara Alamuddin, Amals moeder, was aanwezig in het ziekenhuis in Londen toen Amal beviel, en vertelde aan AFP (via ET): 'We are over the moon. It was a beautiful delivery. The babies are beautiful and are doing well.'

Amals vader Ramzi, die in Beirut zat tijdens de bevalling, vulde aan: 'They are in great health, all is perfect. I am very happy for them.' Om er nog aan toe te voegen dat hij denkt dat Amal en George 'great parents' zullen zijn.

Toch lief, nietwaar?


Originele bericht, 6 juni:

Gisteren deden we nog een potje battle of the twin bumps tussen Amal Clooney en Beyoncé, en ziedaar: de Clooney-twins zijn er al! Amal beviel vanochtend van twee gezonde kinderen. Zoals voorspeld - en verklapt door Ma Clooney: een jongetje en een meisje.

Het is de eerste keer dat George en Amal ouders worden. En - hoe leuk - er wordt niet geheimzinnig gedaan over de namen. Clooneys woordvoerder deelde ze keurig aan People mee. Let vooral ook even op het extra detail over de status van George:

'This morning Amal and George welcomed Ella and Alexander Clooney into their lives. Ella, Alexander and Amal are all healthy, happy and doing fine. George is sedated and should recover in a few days.'

Ha! Congrats aan 't gelukkige gezin.

De battle of the bumps: Amal Clooney versus Beyoncé >