Weekend! Uitgelezen kans de nieuwe Bazaar erbij te pakken

Met Jane Fonda. En vele anderen.

Jawel: het befaamde Age Issue van Bazaar ligt weer in de winkel, dit keer met de 79-jarige Jane Fonda op de cover. Saillante uitspraak: 'Ik voel me jeugdiger dan op mijn 21ste. Hoe ze dat flikt lees je in het bijbehorende interview, de foto's van good old Jane in glitterjasjes, powersuits en uitgesproken jurken zijn het bewijs.

En Jane is nog maar de opmaat. Want in de nieuwe Bazaar ook een stuk van de hand van niemand anders dan de actrice Charlotte Rampling, 71 lentes jong. Gefotografeerd in het Louvre, zelf evengoed toonbeeld van ageless beauty. Ze kijkt terug op haar leven, vertelt over de pieken en de dalen en het boek dat ze daarover schreef. Uit eigen land vertellen oud-politica Hedy d'Ancona (79) en dochter Hadassah de Boer (46) over leeftijd en de liefde, rolmodellen, man versus vrouw en een wereld met Trump.

Advertisement - Continue Reading Below

Age is ook het thema van de mode en beauty van dit nummer: een grafische modereportage met klassiekers, de internationale modeserie van Carine Roitfeld en een dossier over foundation (die veroudering tegengaat en niet in de kleine rimpels gaat zitten). De strekking van dit nummer: vier je leeftijd. In stijl, dat spreekt vanzelf.