8 Slimme Netflix trucs die je leven makkelijker gaan maken

Tijd om je Netflix-verslaving naar een hoger niveau te tillen...

Meest gelezen

1. Helium

Helium is een zwevende, transparante browser die je in staat stelt om Netflix te kijken terwijl je met verschillende projecten bezig bent.

2. De film-informatie-add-on

Deze bundel van handige add-ons voor Chrome geeft je informatie over de Netflix-films, zoals IMDB-profielen, trailers en pop-up ratings van Metacritic en Rotten Tomatoes.

3. Kijk in HD

Dit kost hetzelfde als een Standard Def inschrijving, maar is echt veel beter.

Advertisement - Continue Reading Below

4. Kijk Netflix internationaal

Het aanbod van Netflix in Nederland is treurig veel kleiner dan dat van andere landen. Daarom: gebruik de gratis site Hola of de betaalsite Media Hint om de Netflix-lijsten van andere landen te krijgen.

5. Creëer meerdere profielen

Dit maakt zoeken naar goeie films een stuk eenvoudiger wanneer je smaak afwijkt van die van je vrienden óf wanneer je snel naar bepaalde type films wilt zoeken.

6. Geheime codes

Gebruik deze 'geheime' genrecodes om genres te bekijken die je niet in je standaard Netflix-lijst ziet.

7. Flix Roulette

Flix Roulette kiest voor jou wat je kunt kijken op Netflix. Het gebruikt je persoonlijke smaak - zoals favoriete regisseurs, acteurs en keywords - om uit te zoeken welke films je leuk zult vinden.

8. Problemen met bufferen?

Terwijl een film speelt, druk dan Shift+Opt (Shift+Alt voor Windows) en klik op een 'verborgen' menu dat 'Stream Manager' heet. Hier kun je kijken of je je buffer-probleem kunt oplossen. (Als je Chrome gebruikt, klik Ctrl+Shift+Alt/Opt+S.)