Er is nu een dating-app die je linkt aan mensen die dezelfde dingen haten

Eindelijk erkenning voor je ergernissen.

Meest gelezen

Vergeet Tinder, en vergeet alle andere digitale datehulp, een nieuwe matchmaker in heaven (of eigenlijk, in hell) is daar: Hater. En Hater, die poogt je te koppelen aan mensen met wie je een ergernis deelt. What's in a name, hè.

Slim wel, van de bedenkers ervan, want wàt schept er nou een betere band dan bijvoorbeeld een gezamenlijke NS-haat? Of een andersoortige ergernis. Daar zeg je me wat. Vrij weinig - kan ik je als frequent klager vertellen. En naar schijnt is het dus ook wetenschappelijk bewezen. Aha, now we're talking.

Advertisement - Continue Reading Below

Hoe het werkt? In de app vind je zo'n 2000 onderwerpen - van Donald Trump tot mensen die langzaam lopen tot mensen die stilstaan op plekken waar dat niet zou moeten - die je stuk voor stuk kunt haten of liken. Net als bij Tinder heb je een match wanneer je allebei naar rechts swipet. Maar in plaats van uren peinzen over een gevatte conversatiestarter, heb je nu een hele lijst met gezamenlijke ergernissen om het ijs te breken.

Make hate not love zullen we maar zeggen, of love iemands hate. De app gaat morgen de lucht in, maar voor zij die niet nog een nacht willen slapen: hij is al beschikbaar in de Australische iTunes store.