Het is in het oosten van onze hoofdstad sowieso goed toeven. Het is er reuzegezellig, maar minder druk dan aan de grachten. Het is er mooi. Het is er lekker: in oost vind je een heleboel fraaie eet- en drinkplekken, en een legio culturele aangelegenheden. En in Oost vind je dus PARK, het restaurant van het mooi opgeknapte hotel Arena.

Zoals de naam doet vermoeden grenst PARK aan het Oosterpark, waarvan je, dankzij de gigantische glazen achterwand van het restaurant, tijdens het dineren ook nog 'ns van kunt genieten.

Tijdens het smullen van een petit Frans déjeuner, bijvoorbeeld. Of een pasta alle vongole. Zalig eten, dat kun je bij PARK de hele dag. Inspiratie voor al die culinaire lekkernij halen de chefs uit de Franse en Italiaanse keuken, afgewisseld met klassiekers als ceasar salad of een traditionele clubsandwich.

Tested en approved! PARK is de moeite (voor zover het moeite kost dan hè) van het bezoeken hartstikke waard. Daarbij: wij werden bij aankomst pardoes verliefd op de blauwfluwelen bistro-stoelen die aan de met wit beklede tafels geschoven stonden. Het interieur is trouwens sowieso very bien, kijk maar:

Furniture, Real estate, Glass, Ceiling, Hall, Shade, Design, Restaurant, Function hall, Outdoor structure, pinterest
Furniture, Table, Floor, Glass, Hardwood, Real estate, Outdoor furniture, Shade, Houseplant, Design, pinterest
Theo Krijgsman