De film Allied met Marion Cotillard en Brad Pitt in de hoofdrol, kreeg afgelopen september een heleboel ongevraagde maar gratis promotie vanwege de onverwachte trouble in het paradise van de familie Jolie-Pitt. Want toen Angelina het einde van Brangelina aankondigde, kwam de geruchtenmolen op gang. En volgens die geruchtenmolen zou Marion Cotillard een grote rol hebben gespeeld in dat einde van Brangelina.

Storm in een glas water zo bleek, want het was fake news. Marion Cotillard zit in blijde verwachting dolgelukkig te wezen met d'r Guillaume Canet (die sowieso veel meer charmes heeft dan Pitt). De roddel en achterklap ging vervolgens al gauw over het drugsgebruik van Brad Pitt.

Goed, terug naar de film. Als je 'm kijkt, en de chemie tussen Brad en Marion bemerkt, dan was die geruchtenmolen nog helemaal zo achterlijk nog niet, want net als in Mr. & Mrs. Smith ontwaren we een duidelijke klik.

Het verhaal: Allied speelt zich af in de jaren veertig en ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Brad vertolkt de rol van Max Vatan, een Britse undercover agent die voor een missie moet doen alsof hij een echtpaar vormt met Marianne Beausejour, een Franse verzetsstrijdster gespeeld door Marion Cotillard. Als het einde van de missie nadert en de twee terugkeren naar Londen, worden ze echt verliefd. De Tweede Wereldoorlog breekt uit en in de film zien we hoe de twee alles op alles zetten om een gezin te stichten en dat ook bij elkaar te houden. Wat best lastig is, aangezien ieders motieven in twijfel worden getrokken.

Allied is vanaf deze week te zien in de bioscoop. bekijk hieronder alvast de trailer:

youtubeView full post on Youtube