Met het succes - en, toegegeven, ook de uitnodigende titel - van Adele's nieuwste nummer was het natuurlijk onvermijdelijk dat het internet aan de slag ging met Hello. En dat leverde hilarische dingen op. Na de geniale move van de BBC gisteren zetten we de vier beste op een rijtje.

1) BBCWat die move was? De Beste Stem van Groot-Brittanië, aka. sir David Attenborough, zich laten ontfermen over de video. In zijn statige stem komt hij met voice-overpareltjes als: 'She hasn't updated her technology since 1991, hashtag flip phone.'

2) Ellen DegeneresTv-host Ellen Degeneres neemt die technologie nog een stapje terug, en hangt aan de lijn met Adele op haar kolossale mobiel uit de jaren '80. Ze laat zien hoe Adele's nieuwe monsterhit gebaseerd is op een gesprek tussen de twee. Oh, en ze krijgt ook nog een wisselgesprek van een bepaalde rapper met een muziekvideo die haast net zo viral ging...

3) Lionel RichieWellicht de meest onvermijdelijke mash-up is die van Adele's hit met het gelijknamige nummer van zanger Lionel Richie uit 1983. Zeer verwacht, blijft zeer geinig.

4) Mary CaldarellaEn dan hebben we de Amerikaanse studente Mary Caldarella, die besloot haar ex-vriend te stangen door een gesprek met hem aan te gaan volledig verstuurd in Adele-lyrics. Daar was hij, op zijn zachtst gezegd, niet blij mee, vertelde ze aan Cosmopolitan. Maar hopelijk kunnen ze er snel samen om lachen.

5) James CordenSlecht woordgrapje of geniale interpretatie? Hoe dan ook is de parodie van tv-host James Corden (van de Late Late Night Show) erg creatief. Met verdraaide songteksten als 'I was wondering if after all these years you'd like to trick-or-treat'. Goed, kijk en oordeel zelf maar.