New York is best wel een heel prachtige stad, maar ook: best wel een heel grote. Voor je een beetje in de smiezen hebt waar het lekker eten is, is het al weer basta en is je vliegtuig richting Amsterdam ready for take-off.

Zonde dus om tijd te verspillen in en aan restaurants die je eigenlijk maar zozo vindt. En waarvoor je waarschijnlijk vriendelijk had bedankt, als je beter had geweten.

Dat beter weten doet (online) eetgids Fancy Schmancy tegenwoordig voor je. Te weten dat team Fancy Schmancy speciaal voor jou een hoogstpersoonlijk restaurantschema ontwerpen kan, ingericht op je agenda en voorkeuren (ga je voor work of pleasure, met hoeveel mensen ga je, wat is de gelegenheid, in welke buurt vertoef je, wat zijn je dieetwensen, hoe laat wil je eigenlijk eten, wat voor keuken vind je lekker, en wat dies meer zij).

'Want in een stad met zo'n hoog culinair niveau als New York, is elke matige maaltijd een verspilde kans,' aldus oprichter Lieke Sniekers. En zo is het maar net.

Ook handig: die op maat gemaakte eetgids kan je online of gedrukt opvragen en ontvang je met een kaartje waarop staat waar je precies wezen moet (mocht je onverhoopt de weg kwijt raken: de panieklijn is 24/7 bereikbaar - je weet maar nooit). Daarbij regelt Fancy Schmancy alle reserveringen en krijg je er zes uur van tevoren nog keurig een herinnering van. Fancy Schmancy is helemaal onafhankelijk en stuurt je alleen naar restaurants waar het team a) zelf heeft gegeten en dat het b) goed vindt.

Een uitkomst voor wie 't beu is zijn tijd te verdoen met het zoeken naar restaurants. Meer weten? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Mocht je naar New York gaan en andere adressen dan alleen restaurants zoeken, wij weten nog wel wat.