ELLE Decoration LIVE komt er weer aan. En net als vorig jaar wordt de Posthoornkerk (op 5 minuten loopafstand van Amsterdam CS) op zaterdag 12 en zondag 13 november omgetoverd tot een interieurparadijs.

En een slimme meid is op een ELLE Decoration event voorbereid, en dus: bestel nu alvast je tickets. En bekijk hieronder vast het volledige programma voor beide dagen, tijden onder voorbehoud. Op beide dagen gaan de deuren van de Posthoornkerk om 11.00 uur open.

Zaterdag

Mainstage / lezingen

Workshops / presentaties

Verder zullen er diverse workshops en presentaties te ontdekken zijn. Waaronder een demonstratie van de topbekleder van Roche Bobois. Óf kom langs bij het 'verflab'.

Kelder

Geniet van lekkers in het ELLE Eten café. Bezoek de designmarkt met stands met onder andere de kerstcollectie van &Klevering, vintage keramiek van RetroVase, kunst van gallery OODE en producten van LikeStationery.

Zondag

Mainstage / lezingen

  • 12.00 - 12.40 Designproducer Thomas Eyck
  • 13.15 - 13.55 Opruimspecialist Hermance Hora Siccama van TidyWorks
  • 14.30 - 15.10 Curator Anne van der Zwaag
  • 15.45 - 16.25 Creative directors Roderick & Claire Vos van Pode
  • 17.00 - 17.40 ELLE Decoration's Evelien Reich & Edine Russel

Workshops / presentaties

Verder zullen er diverse workshops en presentaties te ontdekken zijn. Kom bijvoorbeeld langs bij het 'verflab'.

Kelder

Geniet van lekkers in het ELLE Eten café. Bezoek de designmarkt met onder andere de kerstcollectie van &Klevering, vintage keramiek van RetroVase, kunst van gallery OODE en producten van LikeStationery.

Was je er het afgelopen jaar niet bij? Bekijk hier een impressie:

youtubeView full post on Youtube