Instagram staat tjokvol inspiratie om je interieur eens grondig onder handen te nemen. Of om gewoon inspiratie op te doen, of bij weg te dromen. Zo vol, dat je door de bomen het bos zomaar eens niet meer zou kunnen zien. Daarom tipt Bazaar haar favoriete interieuraccounts, die ver weg blijven bij de doorsnee.

Voor de Scandinaviëliefhebber

New Scandinavian Design

We horen je denken: niet wéér het standaard lichte hout en al die grijstinten (al is daar an sich heus niets mis mee). Wees gerust: New Scandinavian Design laat zien dat de Noordelijke stijl heus niet alleen om minimalisme draait. Een turkoizen bank hier, een roze stoel daar: mooi spul.

instagramView full post on Instagram

Rum21se

Rum21se is zeg maar een gigántische online shop in shop, waar je zo'n beetje alles vindt: van kleine en betaalbare snuisterijen tot begeerlijk en prijzig design.

Muuto

Alle grote Scandinavische ontwerpers voor je verzameld en handig gebundeld op één online plek: Muuto. Scheelt weer scrollen.

Voor de dromer

Fine Architecture

Ja hoor, ga maar zitten en droom maar weg, want zo'n beetje alle huizen die voorbij komen op Fine Architecture wil je subiet betrekken, nadat je eerst de Jackpot hebt gewonnen. Van superstrak en modern tot karakteristiek historisch: alles komt langs.

Lokaal moois

Puik-Art

Ook dichtbij huis hebben we een aardige dot aankomende ontwerpers die de nodige aandacht verdienen. Een gedeelte daarvan komt samen op Puik-Art: een platfrom voor functioneel en uniek ontwerp, gemaakt door Nederlandse ontwerpers. Ook wordt er de nodige inspiratie gedeeld.

Crowdyhouse

Iets minder lokaal, maar wel binnen Europa: Crowdyhouse verzamelt al het moois van Europese designers voor je.

Hout = goud

P.roduct

Prachtig bestek, kunstige klokken en schalen, designstoelen: zo'n beetje alles wat er op p.prduct voorbij komt, wil je hebben. Hoofdmateriaal is hout, maar er komen ook andere prachtzaken voorbij.

Styling

Odyvet! Interieurstyling

Odyvet woont samen met haar man Jorg, dochter Suze (7) en schattige poezen Coco en Chanel in een oude boerderij uit 1880. Ze houdt van een robuust interieur, maar wel met een kwinkslag. En dat ziet er dan zo uit:

ELLE Decoration

Natuurlijk dienen onze collega's van ELLE Deco in deze lijst. Al is het alleen maar omdat je door de veelzijdigheid aan stijlen altijd aangenaam wordt verrast, en wellicht wel uitgedaagd het eens anders aan te pakken.

Homepolish

De interieurs zoals getoond op Homepolish zijn alle ontworpen door designers die ook jij kunt inzetten, mits je de centen hebt. En anders gewoon leren en kopieëren.

The Loft

Ook leuk om IRL naar toe te gaan als je in Amsterdam bent, maar tot die tijd is The Loft de plek om je te vergapen aan (strak) ontwerp dat net anders dan anders is.


Volg je Harper's Bazaar al op Facebook en Instagram?