Dat vrouwlief Michelle een bijzonder aardig ritmegevoel heeft, weten we inmiddels. Trouwens, ook Barack Obama heeft al menigmaal de heupen losgeschud, op diverse publiekelijke evenementen.

Dit weekend hostte de nu nog president van Amerika een thuiswedstrijd, namelijk het zogeheten BET's Love and Happiness evenement. De line-up: onder anderen Jill Scott, Common, The Roots, De La Soul en Usher. Die laatste filmde Barack terwijl hij op presidentiële wijze losging op Drake's Hotline Bling. En dat ziet er dan zo uit:

xView full post on X

Het Love and Happiness event is het laatste feest dat plaatsvindt in het Witte Huis onder Barack en Michelle. Barack Obama blikte terug:

'We hebben Bob Dylan gehad, en Jennifer Hudson. Gloria Estefan en Los Lobos. Aretha, Patti, Smokey. Ik vroeg Paul McCartney Michelle voor Michelle te zingen en Stevie Wonder Happy Birthday. Buddy Guy en Mick Jagger zongen Sweet Home Chicago voor me. Dit is één van mijn favoriete tradities geweest en het is een klein beetje bitterzoet dat dit de laatste muzikale avonden is voor ons als president en presidentsvrouw.'

Geloof ons, Barack, dat vinden er velen met jou.