Het was gisteren een bewogen dag in sterrenland, en dat was het. Het populairste koppel (of in ieder geval hoog op de lijst van Populaire Koppels) van Hollywood is niet meer. Angelina Jolie verlaat Brad Pitt. Of andersom - maar het was Angelina de de scheiding heeft aangevraagd

Uit zorgen voor de gezondheid van hun familie, was een verklaring. Waarop het een speculeren van jewelste werd. Brad zou a) drugs gebruiken, b) drugs gebruiken in bijzijn van zijn kinderen, c) drugs gebruiken mét zijn kinderen, d) fysiek geweld gebruiken, e) gewoon een heel erg slechte vader zijn die niet voor zijn kinderen zou moeten willen zorgen. O, en Brad zou een affaire hebben, of hebben gehad, met Marion Cotillard. 

Zelf zei-ie gisteren 'very saddened by this,' te zijn, maar 'what matters most now is the well being of our kids. I kindly ask the press to give them the space they deserve during this challenging time.'

Goed. Op die best wel nieuwswaardige dag omtrent Brad Pitt, Angelina Jolie en dus Marion Cotillard, besloot Paramount Pictures de nieuwe trailer van film Allied online te slingeren. Toeval? Echt niet.

Chic? Echt niet. Helemaal niet aardig van Paramount om op die manier een slaatje te slaan uit andermans ellende, maar hé: het blijft Hollywood.

En dus kunnen we nu nieuwe beelden van Brad en Marions on screen chemie zien die in Allied spionnen spelen uit de jaren veertig. Hij is een Britse undercover agent, zij een Franse verzetsstrijder. Ze doen net alsof ze een getrouwd koppel zijn als ze undercover op een missie zijn, maar eenmaal terug in Londen worden de twee verliefd. Vervolgens zien we hun struggle om tijdens de Tweede Wereldoorlog een gezin te beginnen en dat bij elkaar te houden.

Komt-ie:

youtubeView full post on Youtube