't Is een mooie stad achter de duinen, zoveel is zeker. Waar je ook nog eens prima terecht kunt voor een afterworkborrel, weekenddrankje of wat voor drankje dan ook. Bazaar zette de hotste Haagse hotspots op 'n rijtje.

Walter Benedict

Deze hippe Bistro is een aanwinst in Den Haag, met name dankzij de lekkere bar om aan te hangen. Om een laagje te leggen: bestel de steak tartare en camembert uit de oven.

walterbenedict.nl

BITE ME!

Bite Me! heeft het langst een zonnig terras in het centrum. Perfect voor een goed glas wijn na werk met een klein gerechtje van de kaart (perfect om te delen!): tonijn sashimi en blini's met pulled pork, bijvoorbeeld.

biteme.nu

Milu

Milu is met haar industriële inrichting en ruime terras een fijne plek midden in het centrum van Den Haag. Plof hier vooral neer op de woensdagen, dan profiteer je van de Wednesday Cocktail Night.

restaurantmilu.nl

Lapsang

Bij Lapsang voelt het alsof je op vakantie bent. Deze kleine wijnbar voorziet je van heerlijke vongole, verse jambon en andere lekkere gerechtjes om te delen.

lapsang.nl

Oker

Voor degenen die wat luxer willen uitpakken gaan naar restaurant Oker, op de deftige Denneweg. Hier borrelt men maar al te graag in het weekend, want: Oyster Happy Hour op zaterdag en zondag.

restaurantoker.nl

Café Franklin

Café Franklin heeft onlangs haar deuren geopend in de gezellige woonwijk de Regentes. Hier voel je je thuis, mede door het zeer vriendelijke personeel. Je hebt een ruime keuze aan unieke biertjes met daarbij goede borrelhappen.

cafefranklin.nl

Grapes & Olives

Met lekker weer op de terrasboot om Italiaanse delicatessen te delen: de beste bruschetta en burrata vind je hier.

grapesandolives.nl

Zeta

Hier wil je alleen al komen voor de goede muziek die altijd aan staat en de twee Thaise dametjes in de keuken voorzien je van de beste viskoekjes en loempiaatjes van eend.

gmdh.nl/zeta

Le Café

Bij deze gezellige bistro in de Oude Molstraat wil je het liefst voor de deur staan met een glas bier in je hand, om vervolgens aan de bar een kaas en charcuterie te delen.

le-cafe.nl

Bouzy

De naam zegt het al: op de hoek van de Denneweg kun je goed uitpakken met lekkere wijnen, maar ook met champagne.

bouzywineandfood.nl/#wine-and-food

Jamey Bennet

Hier nippen we maar al te graag aan een gin en tonic: keuze genoeg. Met mooi weer op het fijne terras van de Plaats en bij minder weer lekker huiselijk op de Chesterfield-banken binnen.

jameybennett.nl