Als het op mannen aankomt, zijn we kieskeurig. Als het op auto's aankomt, is het net zo. We willen bovenal een goede auto, met een betrouwbare motor en het liefst een die met gründligkeit en vernuft is bedacht en elkaar gezet.

Daarnaast willen we voldoende ruimte en comfort. Dus prettige, ruime stoelen en genoeg ruimte voor het eventuele gezin of de vele outfits die mee gaan op de stedentrip. Kan dit allemaal in een pakket? De New Generation Compact Cars van Mercedes-Benz bieden ons alles waar we naar op zoek zijn. 

New Generation Compact Cars

De A-klasse is een supersportieve hatchback met veel ruimte voor individuele keuzes.  De B-klasse is een ruime gezinsauto die comfort en veiligheid met elkaar verenigt. De CLA Coupe interpreteert het nieuwe Mercedes-design op een uitzonderlijk expressieve en uitdagende wijze. De nieuwe CLA Shooting Brake maakt zelfs van een dagelijkse rit naar kantoor een exclusieve belevenis. Met een sportief en dynamisch design, ultramoderne aandrijvingstechnologie en uiteraard het comfort en de veiligheid zoals je die alleen bij een Mercedes-Benz aantreft, staat de GLA symbool voor onbeperkte vrijheid.

Waarom de vergelijking met de ideale man? Nou, hierom:

1. Hij is slimDe NGCC modellen zijn zuinig in het verbruik en worden aangeboden als Lease Editions. Dan heb je standaard al een zeer rijk uitgeruste auto, ideaal voor de zakenvrouw. Voor de privérijdster heeft Mercedes-Benz nu de A- of B-Klasse Privelease-aanbieding, waardoor je al voor 365,- per maand (ALL-IN) in een A-Klasse rijdt. Dan is alles al voor je geregeld, dus ook de verzekering, onderhoud, wegenbelasting. Je hoeft nergens meer aan te denken en alleen nog maar te tanken. Over slim gesproken! 

Tire, Motor vehicle, Wheel, Mode of transport, Automotive design, Vehicle, Land vehicle, Green, Automotive tire, Automotive mirror,

2. Hij is jong en sportief

De NGCC modellen zijn de nieuwe generatie compacte en sportieve modellen van Mercedes. De A-klasse, B-klasse, CLA en CLA Shooting Brake en de GLA zijn de jongere en sportievere toevoegingen aan het Mercedes-Benz gamma. Deze modellen zijn in het bijzonder populair onder young professionals. De A-klasse doet het vooral goed bij vrouwen.

Motor vehicle, Mode of transport, Automotive design, Vehicle, Steering part, Car, Car seat, Steering wheel, Automotive mirror, Vehicle door,

3. Hij is knap 

Uitstraling is ook belangrijk. We vallen voor mooie vormen, strakke lijnen, de beste kwaliteit aan materialen en afwerkingen. De New Generation Compact Cars van Mercedes hebben enorm veel aantrekkingskracht. 

4. Hij is populair

De NGCC modellen zijn de best verkopende ooit, met ieder jaar verder stijgende verkoopcijfers. Maar hij is ook weer niet zo populair dat je 'm op elke straathoek tegen het lijf loopt. 

5. Hij is betrouwbaar en heeft goede genen 

Dit is die Duitse betrouwbaarheid en gründligkeit waar we stiekem best van houden.

Kortom, een Mercedes-Benz uit de NGCC serie is een blijvertje

Automotive design, Vehicle, Automotive lighting, Car, Personal luxury car, Alloy wheel, Mid-size car, Full-size car, Mercedes-benz, Luxury vehicle,

Kijk voor meer info op www.mercedes-benz.nl