Kijk, mama! Zonder onderbroek!

Miley ja, Britney nee. Cécile Narinx legt uit.

Meest gelezen

Miley ja, Britney nee. Cécile Narinx legt uit. 

Wie er met welke VMA naar huis ging gisteravond, het interesseert me werkelijk geen ene fluit, maar wat iedereen aanhad, dat heb ik vanmorgen met genoegen tot me genomen via elle.nl. De elf knettergekke outfits van Miley Cyrus: een ouwe, keurige taart als ik zou er schande van moeten spreken, maar eerlijk is eerlijk: ik vond ze vooral lachwekkend. In a good way! Ten eerste: ze zijn ontworpen doorJeremy Scott, een man die zijn vak verstaat en een groot gevoel voor humor en overdrijving heeft. En – dat mag niet onvermeld – vanMuppets en Barbies houdt. Vandaar waarschijnlijk dat Miley er behalve ontzettend bloot ook bijzonder kleurrijk en origineel bijliep gisteravond. Die regenboogvlaghansop: briljant! De smarties-jurk: een vondst! De Hubba Bubba-lakjurk met varkensdiadeem: je moet er maar opkomen! 

Advertisement - Continue Reading Below

Wat Mileys naaktheid betreft, daar vind ik dit van:

1) Die viel niet eens zo op door alle toeters en bellen die ze wèl droeg.2) We hebben bij eerdere optredens al zo veel van haar lichaam gezien dat het nu nog weinig opzien baart.3) Miley is vooral atletisch en niet overdreven rond of wulps, wat voorkomt dat het al te sexy of ordinair wordt.4) Het lijkt bijna een parodie op de rodelopernaaktloperij die momenteel zo in zwang is: dieper, hoger en smaller uitgesneden dan Scott zijn pakjes maakte, kan simpelweg niet.5) Last but certainly de belangrijkste reden: Miley heeft er zelf de grootste lol in, wat het een hartverwarmend vrolijke boel maakt, die beter te verteren is dan de bloedserieuze opdofferij van vele andere half- of driekwartblote sterren. 

Meest gelezen

Komen we bij de Britneysde Nicki's en de Kims van gisteravond, die verwikkeld leken in de Weltmeisterschaft FreiKörperKultur. De doorkijkjes, kantjes en splitten waren niet van de lucht, waarbij niet alleen de boezems torenhoog werden opgetast maar ook veel zijbillen (is dat een woord?) en liezen werden getoond. Kijk mama! Zonder beha! En zonder onderbroek!Nu ben ik heus geen non, maar van mij mag het allemaal wel een beetje meer aangekleed. Als je een tienersterretje bent dat van haar Disney-imago af wil, dan begrijp ik nog dat je een tikje doorslaat in je podiumpresentatie. Maar volwassen vrouwen, moeders zelfs, die als vitragedellen of paaldanseressen naar een feest gaan: ik begrijp het niet. Ieder z'n ding, en trots zijn op je lichaam is een groot goed, maar dit zijn lappen die op een ijsdansvloer thuishoren, of in een bordeel. Vertel mij eens Britney en Kim: waarom? Mag het niet een onsje meer, qua stof? Wordt het nog spannender van ook.

Lemme get a lemme get a lemme get a liewkkkkkk
Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op 30 Aug 2015 om 10:41 PDT