Hou je vast.

Met het Guggenheim International Gala (GIG) heeft het Solomon R. Guggenheim Museum in New York er een mooie bezienswaardigheid bij. En met Dior als host kan het helemaal niet meer stuk, dat spreekt. Het twee dagen durende benefietevenement valt te bezoeken voor wie minimaal 300 dollar aan een ticket kan (en wil) besteden. Maar dan heb je slechts een basistoegangsbewijs. En daarmee sta je toch een beetje in de kou. Echt leuk wordt het pas als je tijdens het benefietdiner, op avond twee, een tafel voor 75.000 dollar weet te bemachtigen en misschien wel naast Marion Cotillard of Raf Simons een vorkje mag meeprikken (kleine kans, maar who knows).

Da's een klap geld, maar dan heb je ook wat. Namelijk:

> Een topavond > Een geweldig lekker diner> Uitzicht op Grote Sterren, die als het even meezit allemaal Dior aanhebben> Muzikale begeleiding van de Canadese singer-songwriter Grimes> Een gesust karma, want je hebt net enorm geïnvesteerd in moderne kunst en de verspreiding ervan> Kunst van uitblinkers als On Kawara en Monir Shahroudy Farmanfarmaian (om te bewonderen dan hè, niet om mee naar huis te nemen)

Dus, mòcht je ergens nog een potje geld en tijd hebben (en in de buurt van New York zijn): woensdag 4 en donderdag 5 november staat het gala op stapel. Meer informatie vind je hier.