Iedereen die ooit de Eiffeltoren heeft beklommen, kent dat mysterieuze kamertje op de bovenste verdieping. Tot nu kon je enkel door een klein ruitje een glimp van de kamer opvangen, waar poppen van onder anderen Gustave Eiffel en bouwers Maurice Koechlin and Emile Mouguier stonden, laat staan een nachtje in de toren slapen. Tot nu... 

Want er is heuglijk nieuws: voor het eerst sinds de bouw van de toren krijg je als burger de mogelijkheid om in het iconische gebouw te slapen. Helaas niet in het appartement van Eiffel op de derde verdieping, maar op een spiksplinternieuw exemplaar op de tweede.

Het is helaas geen kwestie van wie het eerst komt, wie het eerst maalt, want entree tot het nieuwe appartement valt alleen te winnen. HomeAway en UEFA EURO 2016  organiseren de winactie dit jaar ter ere van het EK voetbal, dat dit jaar in Frankrijk georganiseerd wordt. Wie op deze website een uiterst creatief antwoord geeft op de vraag 'wat zou je doen als het HomeAway Eiffeltorenappartement van jou was voor één nacht?' ziet wellicht zijn of haar droom in vervulling gaan.

De overnachtingen staan gepland op 23 juli, 28 juni, 4 juli en 8 juli en het appartement biedt genoeg plek voor jou en vijf andere gasten. Maar dat niet alleen, ook je transport wordt verzorgd, het restaurant gereserveerd (en nog belangrijker: de rekening betaald) en je krijgt nòg een extra nachtje in een ander appartement van HomeAway.

Ook een leuk weetje: jij kunt je zelfs bemoeien met de voltooiing van het appartement. Als je via de hashtag #EiffelTowerAllYours jouw mening deelt, kan het zomaar dat daar rekening mee gehouden wordt. Hoe tof is dat?

Snel moet je wel wezen, want de winnaars worden 10 juni gekozen. 

Couch, studio couch, Bicycle, Pillow, Living room, Throw pillow, Sofa bed, pinterest
HomeAway
Architecture, Daytime, Property, Infrastructure, Glass, Daylighting, Real estate, Fixture, Tints and shades, Parallel, pinterest
HomeAway

van: ELLE