De duke en duchess van Cambridge doen er alles aan om het leven van hun kroost zo normaal mogelijk te houden - voor hoever dat mogelijk is tenminste. Zo gaat prins George binnenkort naar een gewone basisschool (geen privéles voor de prins) en dragen hij en Charlotte heus niet iedere dag een heel nieuw pak. Maar in dit geval werkten de privileges van de prins toch écht in zijn voordeel, waardoor hij een wel heel bijzondere vriend kon maken.

De 90ste verjaardag van Queen Elizabeth viel namelijk samen met de verjaardag van niemand minder dan Winnie de Pooh. Jawel! Omdat deze toevalligheid natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij mag gaan, werd een prentenboek gemaakt waarin zowel the Queen, als Winnie de Pooh, maar ook prins George in verschijnen.

In Winnie the Pooh and the royal birthday zien we hoe Winnie een bezoek brengt aan Buckingham Palace om de koningin een cadeau te geven. Onze andere Pooh-favorieten, Biggetje, Iejoor en Janneman Robinson, zijn ook van de partij. En aan prins George - die in het boek beschreven wordt als much younger than Christopher Robin and almost as bouncy as Tigger - de grote eer om deze helden te "ontmoeten".

Benieuwd geworden naar het eindresultaat? Dan heb je geluk, want het verhaal is gewoon gratis te beluisteren:

youtubeView full post on Youtube