Wie op zoek gaat naar de liefde zal hem nooit vinden. Althans, zo luidt het gezegde, dan hè? Maar wie kijkt naar de sterren heeft misschien meer succes. Astroloog Jennifer Angel deelt haar kennis. En wie weet, vind jij op basis van je horoscoop wel De Ware (of anders vergaar je op z'n minst meer kennis erover)!

Ram 

Avontuurlijk en zelfverzekerd als je bent, zou je een geweldige match vormen met een Leeuw, Boogschutter of Waterman. Met die laatste beleef je nooit een saai moment. Ook met de Schorpioen kan een mooie relatie gevormd worden, maar wees wel eerlijk tegen elkaar, want in deze relatie is er geen ruimte voor geheimen. Zeer waarschijnlijk zal je het moeilijker hebben met Vissen, de Maagd of een Kreeft, deze zijn namelijk te gevoelig voor je. De Stier kan voor frustraties zorgen, maar door de romantiek en passie komen jullie waarschijnlijk steeds weer bij elkaar terug. Ook de Tweeling is een uitdaging, omdat jij een doener bent en de Tweeling een denker. Met de Weegschaal en Steenbok zal het waarschijnlijk niet veel worden, alleen wanneer jullie beide je best doen om elkaar wat erkenning te geven kan er een goede relatie ontstaan. Met iemand van je eigen sterrenbeeld zul je hoogstwaarschijnlijk zeer competitief zijn. 

Stier 

Jij kunt beter wegblijven van de Schorpioen, want jullie zijn directe tegenpolen. Ook de Waterman, Tweeling, Ram en Leeuw zijn eigenlijk niet jouw types. Meer succes zul je hebben bij je eigen sterrenbeeld, Steenbok, Weegschaal en Vissen. Wanneer je een relatie begint met een Maagd zul je veel waarden met elkaar delen: jullie begrijpen elkaar. Met een Kreeft kun je beetje bij beetje een sterke relatie opbouwen. Boogschutter? Waarschijnlijk niet, omdat jullie beiden andere wegen begaan. En om te klikken moeten jullie begrip voor elkaar tonen. 

Tweeling 

Jij zit vol levenslust en verdiept je graag op intellectueel gebied. Niet zo gek dus dat jij het best matcht met je eigen sterrenbeeld Tweeling. Ook met de Waterman heb jij een magische connectie en een Boogschutter en Weegschaal werken ook goed. Moeilijker ligt het met de Steenbok. Jullie intrigeren elkaar maar hebben een andere energie. Met de ingetogen Stier, ludieke Leeuw, Schorpioen, Vissen en Maagd werkt het meestal niet, of zal er veel moeite in de relatie gestoken moeten worden. Met een Kreeft deel je andere waarden, maar jullie delen wel een sterke vriendschap. Een Ram is voor de Tweeling een echte uitdaging, maar wanneer er sprake is van wederzijdse liefde kan een relatie gebouwd worden. 

Kreeft 

Zeer waarschijnlijk zie jij weinig in een Tweeling, maar verder sta je open voor veel andere sterrenbeelden. Zo lijken Vissen, Schorpioen, Weegschaal, Maagd, Kreeft en Stier een goede match. Die laatste moet je echter wel eerst beter leren kennen voordat je een relatie aangaat. Uitdagingen zijn een Waterman, omdat hij denkt met zijn hoofd en jij met je hart. Een Leeuw vergt ook wat inspanning, omdat jullie vaak compromissen moeten sluiten. Met een Ram zul je waarschijnlijk in de problemen komen, omdat je zijn acties veel te serieus neemt. Een Steenbok is je directe tegenpool, maar wanneer jullie beide moeite steken in de relatie kan het een match zijn. Om een relatie aan te gaan met een Boogschutter is vriendschap een goede basis.   

Leeuw 

Jij bent een geboren leider, maar deze krachtige houding kan je soms ook in de weg staan. Zo zul je met een Stier regelmatig ruziën over wie de leiding neemt. En verschil je met de Maagd, omdat jij de leiding wilt nemen, maar die hier niet van gediend is. Wel vorm je een goede match met je eigen sterrenbeeld, Ram, Steenbok, Schorpioen, Boogschutter en Vissen. Ook met een Waterman kan het goed werken, maar jullie zijn beide wel erg koppig. Een goede match vorm je ook met de Weegschaal, omdat jullie beide erg sociaal en dynamisch zijn en voor elkaar zorgen. Wanneer je iets meer moeite doet, kun je ook met een Tweeling en Kreeft een goede relatie onderhouden.

Maagd 

Met een Leeuw zal het waarschijnlijk nooit wat worden, maar met een Stier, een Kreeft en Steenbok kun je wel goed overweg. Ook de connectie met je eigen sterrenbeeld is er want jullie begrijpen en waarderen elkaar, maar deze relatie kan wel veel drama opleveren. Moeilijker ligt het met een Ram, Weegschaal, Schorpioen en een Tweeling. Vaak begrijpen jullie elkaar niet helemaal. Tegenpolen zijn een Boogschutter en Vissen, maar wanneer er een sterke connectie is, zullen jullie je aan elkaar vasthouden. Jij lijkt ook erg gefascineerd door de Waterman, maar toch is er een groot verschil: jij ben geordend en de Waterman is chaotisch, heel onvoorspelbaar dus.

Weegschaal

Jij kunt je pijlen het beste richten op je eigen sterrenbeeld. Jullie hebben een geweldige connectie, zitten vol met liefde voor elkaar en laten dan ook niet meer los. Ook met de Steenbok, Waterman, Stier, Leeuw en Vissen zijn er veel raakvlakken. Minder succesvol is een relatie met een Schorpioen, jullie zijn beter af als vrienden. Ook met een Ram en Boogschutter heb je geen hele sterke connectie. Een relatie met een Tweeling kan werken, maar jullie moeten waarschijnlijk hard werken om de sfeer goed te houden. Idem dito met een Maagd, jullie begrijpen elkaar niet altijd en jij moet niet alles zo persoonlijk opvatten. Ook met een Kreeft zul je waarschijnlijk botsen, maar omdat jullie beide een voorliefde hebben voor cultuur en beauty kan er toch een mooie relatie ontstaan.    

Schorpioen 

Jij hebt altijd een duidelijk doel voor ogen en bent vastberaden om dit te bereiken. Een goede match dus met een enthousiaste Leeuw, Ram, Kreeft, Vissen of  een Schorpioen. Met een Maagd kan er een diepe connectie zijn, maar niet iedereen zal dat zien. Achter de schermen kunnen jullie bouwen aan een sterke band. Een Boogschutter, Stier en Steenbok vormen een grotere uitdaging. Bij die laatste wil je namelijk te veel controle. Met een Weegschaal ben je beter af als vrienden en een Waterman en Tweeling vormen een uitdaging. Die laatste is namelijk mysterieus en jij hebt een hekel aan geheimen.

Boogschutter 

Met een Stier kun jij beter niet in zee gaan, jullie bewandelen namelijk andere paden. Ook met een Kreeft, Maagd, Steenbok en Weegschaal zijn veel verschillen. De Schorpioen vormt een grote uitdaging, maar wanneer jullie veel passie voor elkaar hebben, kan er toch een gezonde relatie tot stand komen. Als je op zoek bent naar meer zekerheid kun je het beste aankloppen bij de Waterman, jullie houden elkaar geïnteresseerd. Ook met de Ram, Boogschutter, Tweeling en Leeuw kun je een sterk koppel vormen, jullie begrijpen elkaar. Met Vissen zit het net iets ingewikkelder, deze houdt namelijk van het hebben van een sterke connectie en jij van vrijheid.

Steenbok 

De verstandige Steenbok kiest niet zomaar een partner. Je bent op zoek naar een sterke connectie en die vind je bij de Stier, Maagd en de Steenbok. Wanneer je de doelen gelijk stelt met een Leeuw en een Weegschaal kunnen ook jullie een gelukkig koppel vormen. Moeilijk ligt het wanneer je een relatie begint met een Ram, Kreeft, Tweeling en een Schorpioen. Met die laatste deel je namelijk wel veel interesses, maar jullie willen beide veel controle houden, wat tot discussiepunten kan leiden. Ook met een Boogschutter en Waterman ligt het lastig, er is namelijk van beide kanen meer respect nodig om een lange rit uit te zitten. Verschillen zijn er eveneens met Vissen, maar wanneer jullie echt verliefd zijn kunnen jullie een sterk duo vormen.

Waterman

In een Ram, Tweeling, Boogschutter of Weegschaal zul jij hoogstwaarschijnlijk de perfecte partner vinden. Met die laatste vorm jij namelijk een goed team. De Stier kan jou een hoop leren, maar er is helaas weinig liefde te vinden in deze relatie. Meningsverschillen heb je meestal met een Schorpioen en met een Steenbok of Vissen zul je waarschijnlijk niet genoeg raakvlakken hebben om een langdurige relatie te onderhouden. Met een Kreeft, Leeuw en een Maagd zijn er velen uitdagingen te overwinnen, maar met een Waterman zou je wel een sterke connectie kunnen hebben. Wanneer jullie gedachtes gelijk zijn, ontstaat er een sterke band die moeilijk te breken is. 

Vissen

Jij bent vriendelijk, meegaand en de moeilijkste niet. Jij staat open voor allerlei verschillende types, maar met de Ram en Waterman kun jij minder goed overweg. Misschien ben je wel bereid om iets te beginnen met een Steenbok, Boogschutter of Maagd, jullie verschillen maar met een beetje inzet kan het een geweldig liefdesverhaal worden. Meer zekerheid zul je vinden in een relatie met een Schorpioen, Vissen, Stier of Kreeft: jullie vormen samen een romantisch liefdesnest. Wanneer een goede vriendschap met de Waterman uitmondt in een relatie kun je ook hier een goed koppel mee vormen. Met de Tweeling heb je waarschijnlijk een sterke connectie op intelligent gebied, maar om de relatie goed te houden, zullen jullie regelmatig compromissen moeten sluiten. Met een beetje moeite kan ook de Leeuw een goede partner vormen.