Twitter is het erover eens: het is tijd voor een vrouwelijke Bond

De filmposter is zelfs al gemaakt.

Nu bekend is geworden dat de huidige James Bond, de immer verleidelijke Daniel Craig, het stokje over gaat dragen, raken de mensen op social media niet uitgepraat over zijn eventuele opvolger. En net toen iedereen het erover eens wat dat Tom Hiddleston een goede kandidaat zou zijn, werd er een nieuwe naam genoemd. Namelijk die van Gillian Anderson. Is het dan eindelijk tijd voor een Jane Bond?

Twitter vindt van wel. En ook Gillian ziet de rol wel zitten. Dus besloot de actrice de door een fan in elkaar geknutselde filmposter te delen op haar Twitter-account. En je snapt dat dat de discussie enkel nog meer deed oplaaien.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Toegegeven: we moeten even wennen aan het idee. Maar hoe tof zou het zijn als we een topvrouw als Gillian zouden zien schitteren in de rol van Bond? Inclusief een aantal fijne manspersonen in de rol van Bond boys (in plaats van Bond girls, snap je, snap je?). 

Wij zien het best voor ons en hoewel we de andere gegadigden voor de rol ook heus goed vinden (naast Tom werden ook Idris Elba, Damian Lewis en Tom Hardy genoemd), zouden we straks enthousiaster dan ooit tevoren voor een Bond-film naar de bioscoop rennen wanneer Gillian de rol zou bemachtigen.

Wordt zonder twijfel vervolgd...