De dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp is slechts 16 jaar oud, maar nu al flink op weg om een carrière voor zichzelf op te bouwen. Met rollen in verschillende films en verschijningen op zowel de eerste rij als op de catwalk van Chanel laat Lily-Rose Depp zien het talent van beide ouders in haar bloed te hebben.

Maar met haar laatste carrièresprong lijkt Depp toch iets meer richting het carrièrepad van haar moeder te neigen. Zojuist werd namelijk bekend gemaakt dat de 16-jarige actrice het nieuwe gezicht is van Chanels N°5 L'EAU. Na een eerdere campagne voor de brillencollectie van het modehuis komt deze beslissing niet compleet uit de lucht vallen en wij snappen goed dat Chanel opnieuw de keuze heeft laten vallen op de talentvolle Lily-Rose.

Afgelopen week mochten we haar nog bewonderen op de rode loper van het Cannes Film Festival waar haar laatste film La danseuse voor het eerst aan het publiek werd vertoond. Ook de films Yoga Hosers en Planetarium waar Lily-Rose in te zien is, zullen binnenkort in première gaan. Een glansrijke carrière ligt er dus in het verschiet voor Depp. En een ding is zeker: dat konden wij toch niet zeggen op 16-jarige leeftijd.