Verslaafd aan koffie? Dan wete je hoe belangrijk het goedje in je leven is. Niet alleen zegt het, net als kleding, iets over je persoonlijkheid (ja, echt), je kunt het ook als beautyproduct gebruiken en kent nog veel meer geheimen.

En dus zijn we zeker niet vies van een bakkie pleur. Maar evengoed houden we van een neut op z'n tijd. Hoe fijn is het dat deze twee zondes dan nu zijn vereeuwigd? 

Stoute koffie, wordt-ie genoemd, deze variatie op Irish coffee, die maandag door Earth Water en Bello Limoncello is gelanceerd. Ontwikkeld door barista's en een heuse neus, om de juiste blend te krijgen. Dat luisterde nogal nauw, vanwege het bittere van de koffie, het zuur van het Italiaanse drankje en het zoet van de melk. Er zijn vier soorten varianten ontwikkeld: de Frapecello (met espresso, limoncello, slagroom en crushed ice), de Schiuma (met limoncello, espresso en melkschuim), de Caffe cadocello (espresso met limoncello) en Limoni Terroni (met espresso, limoncello, bruine suikeren slagroom).

Bang dat je na je koffietje op de tafel staat te dansen, hoef je overigens niet te zijn: per drankje krijg je ongeveer een half shotje limoncello binnen.