Stel van in de 80 danst tot 5 uur 's ochtends in nachtclub

#lifegoals.

Meest gelezen
Oud
GIF

Je tagt je beste vriendinnetje bij ieder filmpje waarop je oude besjes lol ziet hebben en neemt je steevast voor: jij gaat lol hebben zo lang je leeft.

Dit oudere stel nam het zich niet alleen voor, ze voeren het voornemen ook uit. De twee, beiden ergens in de 80, werd gespot in een nachtclub in Londen, waar zij de tijd van hun leven hadden. Waar de meeste leeftijdgenoten zich niet eens in een dergelijk tent wagen, of anders hun oren dichthouden en na 2 minuten gillend huiswaarts keren, deden zij zo'n beetje het licht uit. Het kwieke stel maakte het maar liefst 5 uur. 's Ochtends, that is.

Advertisement - Continue Reading Below

Het koppel had een positieve review in een Poolse krant gelezen en wilde het wel eens met eigen ogen zien. Ze kochten tickets - online - voor een house en technofeest dat die onder de noemer WetYourself zaterdag aldaar plaatsvond, zo meldt Dazed.

Organisator en dj Jacob Hansen wist niet wat-ie zag, zo zegt hij tegen de Evening Standard: 'Ze kwamen toen de deuren openden en hadden via routeplanner hun weg terug naar het hotel gepland. Ze waren aan het ballroom-dansen op de dansvloer, maar niet te lang, want zij had een kruk nodig en liep niet zo goed.' Helaas ontbreken filmpjes, en is er slechts één foto, daarmee de geruchten aanwakkerend dat het een publiciteitsstunt van de club is.

Meest gelezen

Het stel uit Warsaw bezocht hun dochter, zo begreep Hansen uit hun gebrekkige Engels. De dj - die een publiciteitsstunt tegenspreekt - liet direct twee shotjes tequilla aanrukken. Daarna gingen ze over op thee. 'Om 5 uur 's ochtends kwamen ze naar me toe en vroegen om een taxi. Ze waren heel gelukkig. '

En wij ook, door dit verhaal.