Zo eens in de zoveel tijd ligt er een ster onder vuur. Vaak om niets, en even zo vaak gaat de focus over naar een andere ster, die dán weer om niets onder vuur komt te liggen. Vuur nu is Chrissy Teigen het slachtoffer.

Werd ze eerst al bekritiseerd vanwege het feit dat ze gezoete cornflakes at tijdens haar zwangerschap (SCHANDE!) en omdat ze als nieuwbakken moeder uit eten ging met manlief John Legend (HOE DURFT ZE?!), nu heeft mede-celeb Kelly Clarkson haar pijlen op het model gericht. 

Zij verbaast zich namelijk over de strakke buik van de kersverse moeder. Clarkson vraagt zich hardop af hoe de 30-jarige zo'n strakke buik hebben, nadat ze slechts drie weken geleden is bevallen van dochter Lena. 

Clarkson reageerde via Twitter op een foto die John Legend deelde op Instagram van zijn vrouw Chrissy Teigen's strakke lichaam, slechts drie weken na de bevalling. 'Brunch aan het maken met mijn favoriete moeder', stond er samen met een foto van het model. Chrissy droeg een denim minibroekje, een met bloemen versierde roze badjas en een witte cropped top, waaronder haar strakke buik duidelijk zichtbaar was. 

Clarkson, die haar tweede kindje Remington op 12 april verwelkomde, verbaasde zich over het strakke lichaam van Teigen en uitte haar frustratie op Twitter. 'Wat? Ze heeft net een baby gekregen! Mijn gedachtes….#hateher #justkidding #kindofnotkidding #jealouslikeJonas'.

Ah, thank God hebben we hier te maken met een artiest die wel gevoel voor humor heeft, in tegenstelling tot alle haters die Chrissy al over zich heen heeft gekregen. Gelukkig maar.