Voor wie het heeft gemist: er is dus een Twitter-vete gaande tussen De Grote Leiders van deze wereld. Denk: Michelle en Barack Obama die zich van hun stoerste kant laten zien, Queen Elizabeth die de twee daarop uitlacht en nu dus ook Justin Trudeau, minister-president van Canada, die zijn biceps in de strijd gooit. En laten we nou groot fan zijn van Justin en zijn biceps.

Om je even bij te praten: het begon allemaal toen de Obama´s een bezoek brachten aan Engeland en met prins Harry praatten over de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor gewonde militairen, dat Harry steunt. Via een filmpje op Twitter liet het koppel weten dat Engeland haar borst nat moest maken, want Amerika was van plan alles op alles te zetten tijdens het evenement, dat tussen 8 en 12 mei plaatsvindt in Orlando in Florida.

xView full post on X

Natuurlijk moest Harry daar even op reageren en dat deed hij op een geweldige manier. Waar we dachten dat de Queen altijd een tikkeltje stijf was, bewijst ze in dit filmpje dat ze echt niet vies is van een gebbetje.

En alsof dit niet al leuk genoeg was, mengt nu ook Justin Trudeau zich in de strijd. We wisten al dat hij de sportiefste minister-president ooit was en dus besloot hij zijn talent in de strijd te gooien om de andere wereldleiders omver te blazen.

En dat deed-ie, want wij betwijfelen of Harry en Obama zo gemakkelijk hun biceps laten rollen. Bring it on, Harry en Barack, want er is een nieuwe winnaar opgestaan.