Als celebrity heb je het soms maar zwaar te verduren. Mensen vinden je haar raar, je jurk lelijk en die nieuwe film waarin je speelt is ook maar slecht. En dus krijgt ook nieuwbakken moeder Chrissy Teigen, die pas een week geleden beviel van dochter Luna, een hoop over zich heen.

Wat is het geval? Het model ging gezellig man John Legend uit eten. Niets geks aan, zou je zeggen. Maar toch waren mensen furieus en twijfelden zij niet om hun mening via social media aan haar duidelijk te maken. Want mensen moeten kennelijk toch ergens hun plasje over doen. Ofzoiets.

xView full post on X

Uitspraken als 'I guess people don't believe in staying in a couple of weeks to a month and healing damn' en 'She needs to stop all this attention seeking' werden naar haar hoofd geslingerd.

Het model bleek erg geschrokken - dat lijkt ons logisch - maar ook boos om alle negatieve opmerkingen die er over haar gemaakt werden. En dus diende Teigen de azijnpissers van repliek op Twitter:

Het is niet de eerste keer dat het model wordt overladen met kritiek. Ook voor de bevalling hadden veel mensen een zeer uitgesproken mening over haar, toen bleek dat ze tijdens haar zwangerschap gezoete cornflakes at. Een doodzonde, immers.

Maar gelukkig gebruikt het model altijd haar uitzonderlijke gevoel voor humor om het allemaal wat luchtiger te maken.

Laten we de nieuwbakken moeder vooral even met rust laten en haar de tijd geven om te genieten van haar pasgeboren spruit. Geef toe, deze foto is toch aandoenlijk: