Wanneer je er zo verpletterend uit ziet als Kerry Washington heb je niets te vrezen, lijkt ons zo. Niet dus, zo blijkt, want de actrice verscheen deze week op de cover van Adweek en was bepaald niet blij met het resultaat. Er was namelijk nogal wat photoshop aan te pas gekomen.

'It felt strange to look at a picture of myself that is so different from what I look like when I look in the mirror,' aldus de actrice over de cover. 'It's an unfortunate feeling.'

Daarmee is ze na Amy Schumer de tweede celeb die deze week haar ongenoegen uit over hoe ze in een magazine verschijnt. Maar lief als Washington is, strooit ze in haar Instagrampost gewijd aan de cover niet enkel met verwijten en weet ze ook zeker iets positiefs te zeggen over het interview waar de cover naar verwijst. Want daar is ze trots op en ze hoopt dat haar fans het blad zullen kopen en het interview zullen lezen.

'Thank you for being patient with me while I figured out how to post this in a way that felt both celebratory and honest,' excuseert ze in de tekst die haar Instagramfoto onderbouwd. 

Jeetje, kan deze vrouw nog meer politiek correct zijn? Zo blijkt maar weer dat de actrice wat heeft opgestoken van haar rol als crisis pr-vrouw in Washington in de hitserie Scandal. Chapeau, Kerry, Chapeau!

instagramView full post on Instagram