Vergeet de gin-tonic en het radlerbier, dit is het nieuwste trenddrankje, als we zo de beelden op Pinterest mogen geloven. 

Maak kennis met de zogeheten wine slushie.

Wijn gecombineerd met wat fruit, zowel vers als bevroren. En dat maakt de keuze reuze, denk aan de Aarbeien Perzik Wine Slushie, zoals hier gezien. Hierbij mik je een fles wijn tezamen met stukjes geblancheerde en ontvelde perziken en twee kopjes bevroren aardbeien in stukjes in een blender. De vloeistof zet je daarna een half uurtje in de vriezer. Dan krijg je dus zoiets als dit:

instagramView full post on Instagram

Nog eentje dan:

Triple Berry Wine Slush

Nodig (voor 10 porties, hips): 

- 300 gram bevroren blauwe en zwarte bessen en frambozen
- 750 ml van je favoriete rode wijn
- 480 ml ginger ale
- 2 eetlepels suiker (optioneel)


Bereidingswijze:

- Doe alles in de blender
- Bewaar het goedje minimaal 6 uur in de vriezer
- Breek het  vervolgens met een vork in stukjes en serveer in een wijnglas.

Cheers!