Wie kent ze niet, de kooktutorials van Facebookpagina Tasty die je feed de laatste tijd onophoudelijk domineren? Allemaal leuk en aardig, maar daardoor heb je dus de hele dag honger en begin je te twijfelen aan je eigen kookkunsten. Iets wat ook Tim van Laere (24) en Dabbe van den Brand (25) opviel. De pagina vroeg gewoon om een parodie. En die kwam er.

Zoals met alle succesvolle dingen begon het als een grote grap. Op de Facebookpagina Nasty - compleet met vergelijkbare filmpjes en omslagfoto van Tasty - delen de heren video's waarin ze uitleggen hoe je de meest smerige gerechten kunt maken. Waarom ook niet? Inmiddels hebben ze 2000 likes en groeit hun gevolg met de dag.

Het idee kwam opzetten toen Tim en Dabbe zich afvroegen of de gerechten uit de befaamde Tasty-video's wel echt zo lekker zijn als ze eruit zien. En daar zagen zij een kans, want heeft de wereld niet behoefte aan écht smerige kooktutorials?

Nou, blijkbaar wel dus. En dus leren de heren ons graag hoe we soep met zweetsok en augurk maken, of hoe je gehaktbrood met marshmallows op tafel zet. Altijd handig!

facebookView full post on Facebook