Prins Harry, we vinden je fantastisch. Je bent ook zo nu en dan in voor een lolletje en neemt jezelf gelukkig niet zo serieus. Een man naar ons hart dus.

En hij is zojuist nog meer gestegen in aanzien door een ludieke actie in het Bardia National Park in Nepal. Tijdens zijn bezoek bezocht hij samen met het WWF het park om te bestuderen hoe het land omgaat met het behoud van diersoorten. Met een groep reisgidsen trok hij de wildernis in, waarna ze stuitten op camera's die geplaatst zijn om de tijgers op beeld vast te leggen. Maar ze kwamen van een koude kermis thuis, want de tape was helemaal leeg.

Om de grote teleurstelling bij de prins wat te doen verzachten had één van de reisgidsen een geweldig plan. Of Harry dan niet even voor tijger kon spelen, zodat toch gedemonstreerd kon worden hoe de camera's werken. Maar natuurlijk.

Dit is wat er gebeurde:

People in nature, Forest, Woodland, Grove, Trail, Old-growth forest, Northern hardwood forest, Deciduous, Jungle, Temperate broadleaf and mixed forest, pinterest
Getty Images

Chapeau Harry, dit maakt deze toch zeer droevige dag. En geef toe: de gelijkenis is treffend!

Human, Skin, Bengal tiger, Tiger, Carnivore, Felidae, Big cats, Siberian tiger, Facial expression, Adaptation, pinterest

van: ELLE