Deze Instagram-update is de handigste ooit

Eindelijk, ze hebben het begrepen.

Genoeg mensen die er meerdere Instagram-accounts op na houden. Eentje voor zaken, eentje voor privé, eentje voor je inspirational quotes, eentje om je kookkunsten mee aan de dag te leggen, om je kijk-mij-een-sportvrouw-wezen boodschap de digitale wereld mee in te slingeren... 

Genoeg mensen dus ook die weten dat al dat geswitch tussen die accounts maar hopeloos onpraktisch is en onnodig kostbare minuten (oké, seconden - maar het blijft irritant) van je tijd afsnoept. Én die zich waarschijnlijk vaak zat hebben zitten afvragen, terwijl ze de instellingen nogmaals uitplozen, wáárom Instagram niet net als Facebook zo'n doodsimpele 'account toevoegen' button had. 

Advertisement - Continue Reading Below

Voor die mensen kan de vlag uit, want Instagram heeft deze week dus zo'n button in het leven geroepen. (Twee violen en een trommel en een fluit, want Instagram heeft het eíndelijk begrepen, dus de vlaggen mogen uit! Ei, ei, ei, en we zijn zo blij!)

Wat je doet: je gaat naar opties (het wieltje rechtsboven - maar dat wist je vast al) en dan scroll je helemaal naar beneden waar je 'account toevoegen' vindt. Kind kan de was doen.