Stel: je komt een, ogenschijnlijk, leuk persoon tegen op Instagram. En, stel hè, je besluit hem te volgen (waarna hij jou natuurlijk terug volgt) en jullie raken aan de praat en er blijk dus best wel een klik te zijn. Helaas wonen jullie echter kilometers van elkaar vandaan wat het nogal onhandig maakt om wat af te spreken. Zou je dan, puur metaforisch gezien natuurlijk, ja zeggen wanneer jullie elkaar na een jaar in het echt ontmoeten en hij jou ten huwelijk vraagt?

Dat is dus wel wat Erica Harris deed toen haar Instagramvriend Arte Vann op één knie ging, precies één jaar nadat zij elkaar ontmoetten via het social media kanaal. 

Het koppel had al een jaar lang contact via Instagram, nadat zij elkaar waren gaan volgen door een gedeelde interesse voor poëzie. Helaas woonden ze niet bij elkaar om de hoek, waardoor afspreken lastig werd. Er was zelfs een moment dat ze beiden hun account verwijderden omdat ze vonden dat het allemaal net ietsje te heftig werd. 

Gelukkig kwamen de twee al snel weer met elkaar in contact en konden beiden niet ontkennen dat er sprake was van een echte klik. En niet zo'n beetje ook niet. Ze besloten namelijk te trouwen op het moment dat zij elkaar voor het eerst in het echt zouden ontmoeten. 

En zo geschiedde. Arte nam ontslag en vloog met zijn hele hebben en houden naar Erica en ging, inderdaad, op het vliegveld op één knie. Zie hieronder het bewijs.

youtubeView full post on Youtube