Netflixfanaten opgelet! Het mdiekanaal heeft maandag haar belangrijskte releasedata bekend gemaakt, en daaruit selecteerden wij dé momenten waarop jij klaar moet zitten. Pak de agenda erbij en block:

Het tweede seizoen van Marvel's Jessica Jones

Het eerste seizoen is momenteel nog te zien, maar vanaf 18 maart is seizoen 2 aan te klikken. Marvel's Daredevil was de eerste van de reeks en Marvel's Luke Cage en Marvel's Iron Fist volgen dit jaar. Deze series zullen leiden naar de samensmelting van alle personages in Marvel's The Defenders.

Will Arnett's Flaked

Flaked is een tragikomische 8-delige serie over Chip (vijfvoudige Emmy Award-nominee Will Arnett), een man die dag in dag uit zijn eigen leugens een stapje voor probeert te blijven. Zijn problemen worden nog een tikje groter wanneer hij verliefd wordt op dezelfde vrouw als zijn beste vriend. Al snel begint het web van half waarheden en semi-bullshit verhaaltjes, die zijn betrouwbare imago als herstellende alcoholist in stand houden, uiteen te vallen. Vanaf 11 maart te zien.

The Ranch met Ashton Kutcher

Wanneer Colt (Ashton Kutcher) na 15 jaar en een mislukte sportcarrière terugkomt naar de Colorado-ranch van zijn familie staan zijn vader Beau (Sam Elliott) en broer Jameson 'Rooster' (Danny Masterson) niet echt direct te springen om zijn hulp. Al snel lopen de prikkelige irritaties en lachwekkende misverstanden hoog op. Geproduceerd door Don Reo en Jim Patterson, beide bekend van Two and a Half Man. Te zien vanaf 1 april.

Het tweede seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt

Deze komische, licht absurdistische serie gaat over een jonge vrouw die gered wordt uit een Doomsday-sekte. Na ruim 15 jaar onder de grond te hebben geleefd met een paar andere vrouwen als haar metgezellen begint Kimmy (Ellie Kemper - The Office) een nieuw leven als nanny in de hectische metropool New York. Gehuld in haar lichtgevende sneakers en opvallend rugzakje begeeft Kimmy zich in een voor haar vreemde wereld waarvan ze overtuigd was dat deze niet meer bestond. Kan vanaf 15 april in de agenda.

Oh en in de categorie wie dan leeft, wie dan zorgt (want nog mijlenver weg), maar daarom niet minder belangrijk: Het vierde seizoen van Orange is the new Black is vanaf 17 juni te zien.

youtubeView full post on Youtube