Het staat mooi op je CV hoor, 'leidinggevende capaciteiten'. En natuurlijk mag je trots zijn op wat je hebt bereikt in je huidige baan. Maar stel nou dat er een vacature is voor geitenknuffelaar. Daar laat je toch al je jarenlang opgebouwde credits in je huidige baan acuut voor schieten?

Die baan bestaat dus daadwerkelijk. Goed, je moet er voor naar het Amerikaanse Virginia, naar een boerderij in Albemarle, om precies te zijn, maar dan krijg je dus de kans om liefst 90 babygeitjes te knuffelen. Die worden namelijk in februari verwacht.

Zoals zoveel newborns hebben ook deze blatende viervoeters de nodige liefde en aandacht nodig, en de boer en zijn vrouw hebben wel wat anders te doen - een bedrijf runnen, bijvoorbeeld. Geen tijd dus voor de broodnodige knuffels en liefkozingen, laat staan het geven van de fles, want ook dat is een puntje in de taakomschrijving.

Wel handig te weten is dat het hier om een baan als vrijwilliger gaat. Je wordt dus uitbetaald in wederliefde van de babygeitjes, niet in keiharde dollars. Ook is er, zoals verwacht, inmiddels een wachtlijst. 

Maar hé, je krijgt er ook zoveel voor terug...

Of doe zoals deze vrouw, en geef je baan op voor een geitenboerderij.